Salon auto?

1

Cam mult spus. Practic, pe minusculul platou de langa Centrul Cultural Ionel Perlea s-au inghesuit 6 firme, in total vreo 20 de masini pe cam 300 de metri patrati.

Problema nu e asta, ca si in ceilalti ani au stat tot claie peste gramada – acum, in schimb, n-au avut nicio promovare – deci deschiderea a fost  fara spectatori. Nici oficialitatile nu s-au inghesuit – in afara de subprefectul Teculescu si viceprimarul Stoica, n-am mai vazut pe nimeni.

Ori, daca organizezi un eveniment care se numeste Salon Auto, fa-i, frate, promovare, ca te trezesti taind panglica in fata a 3 reporteri si 2 oficiali. Du-te la Antena, la Campus (vino la guraialomitei :)))), scoate banul si plateste reclama, ca asa se face, daca tot ai taxat bietele firme participante.

Despre masinile prezentate, ce sa zic, nu ma pricep cine-stie-ce. Am vazut niste modele de care habar n-aveam ca exista (ori sunt noi pe piata): Hyundai VERACRUZ, Chevrolet CRUZE. Deasemenea se pot pipai si testa Hyundai i20 (de care am auzit prima oara acum cateva zile) si Sandero STEPWAY. Frumoase toate… si scumpe ca naiba, in ciuda marilor afisaje cu reduceri (aici e o alta discutie, ca dealerii trec de obicei pretul din care au scazut prima de casare – ori, cati au o rabla de dat?).

Cap-coada, cel mai mult mi-a placut Hyundai Veracruz – pana la urma e si normal, costa de 10 ori cat Matizul meu…

guraialomitei

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.