Sâmbătă şi duminică se desfasoară la Amara Festivalul Clătitelor

0

_DSC1144

Ialomiţenii au la dispoziţie un weekend plin cu evenimente estivale, pentru toate gusturile!
Iubitorii sportului alb sunt invitaţi în parcul din Amara, unde va avea loc cupa oraşului staţiune la tenis de camp dublu masculin,  alături de cei care practică sportul minţii, şahul, şi împătimiţii de table… Competitorii vor fi îndulciţi cu clătite şi sunt invitaţi, la sfârşitul fiecărei zile, împreună cu turiştii şi localnicii la spectacolele din Grădina de vară.

Noroc sau ştiinţă? Dilema faţă de jocul de table este veche, iar numărul mare al pasionaţilor de zaruri poate fi considerat în egală măsură argument PRO sau CONTRA. O certitudine este însă că la concursul de şah de la Amara nu s-a înscris nimeni, în timp ce la masa de table s-au făcut repede echipe.
Pe terenurile de tenis, se pare că …zarurile au fost deja aruncae… prin participarea preşedintelui Casei Judeţene de Sănătate Ialomiţa, campion naţional la plus 60 de ani. Mihai Geantă, alături de partenerul la dublu, Cătălin Trandafir, câştigă toate competiţiile din judeţ.
Premierea câştigătorilor va avea loc duminică seara, pe scena Grădinii de Vară din Amara, în cadrul unui spectacol folcloric care va încheia ediţia de anul acesta a Festivalului Clătitelor.
Clementina Tudor

_DSC1158 _DSC1144 _DSC1129 _DSC1121 _DSC1102 _DSC1091 _DSC1084 _DSC1082 _DSC1060 _DSC1036 _DSC1029

 

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.