Sărbătorile Municipiului Slobozia la a X-a ediţie

10

spectacol31Irina Loghin, Trupa Zero, Puya sau Matteo sunt doar câţiva invitaţi care vor încânta slobozenii în acest week-end.

Zilele de sărbătoare vor debuta joi (13 mai) şi se vor încheia duminică. Programul este unul foarte încărcat aşa că vom spicui câteva din activităţile organizate de municipalitate.

Joi, prima zi de sărbătoare, se vor oficia căsătoriile de aur „50 de ani”, va avea loc o şedinţă festivă a Consiliului Local şi spre seară va debuta cea de-a doua ediţie a concursului internaţional de interpretare vocală „Steluţe pe portativ”. Vineri, cea de-a doua zi va fi marcată de parada costumelor populare din Macedonia, Bulgaria, Slovacia, Moldova, Slovenia şi România, de partida de fotbal dintre Unirea Slobozia şi Farul II Constanţa, de cuvântul primarului Gabi Ionaşcu de la ora 18:30 şi de seara de folclor de la 19:15 unde vor interpreta, printre alţii, şi Ansamblul „Doina Bărăganului” şi Irina Loghin.

Sâmbătă de la ora 9 se vor desfăşura finalele mai multor compeţiţii sportive dintre şcoli generale, licee, instituţii publice şi societăţi comerciale. Tot sâmbătă putem vedea şi demonstraţii ale jandarmilor, pompierilor şi poliţiştilor, dar şi Gala Laureaţilor a concursului internaţional de interpretare „Steluţe pe portativ”. În finalul serii va cânta Matteo. Ziua de duminică va debuta cu concursuri de karturi şi îndemânări auto şi premierea câştigătorilor la concursurile sportive. Tot duminică, de la ora 20:00, puteţi urmării şi concursul MISS Slobozia, iar la miezul nopţii tradiţionalul foc de artificii.

Pentru cei care vor sa mănânce un mic şi să savureze o bere, ori sa încerce vreo comedie, bulevardul Sudului – de la cartierul rezidenţial Pepinieră – a fost special amenajat cu terase, jocuri distractive, artizanat şi multe altele.

Alexandru Boştină

 

10 comentarii

  1. Trupa Zero, Puya sau Matteo alti solisti mai buni de atat nu putea sa aduca? Puya si Matteo care vor face playback si trupa zero care este zero si de care nu a auzit nimeni de ei…. mai bine canta Ionascu… Jegosul ala de Puya a luat cateva mi de euro bune sa vina sa faca playback…”cuvântul primarului Gabi Ionaşcu de la ora 18:30″ unde o sa fie huiduit de un oras intreg… Naţiune, fii deşteaptă!’ Şi noi dormim, domnule!

  2. Vreau sa ma duc la cuvintarea primarului Ionascu si sa ii iminez o sticla de apa de la robinet sa o bea in fata multimi ca la Felix 1 Slobozia se lauda ca bea apa de la robinet.

  3. dupa ce ca a venit PUYA la noi la slobozia mai faceti si nazuri ca a facut pleibek si ce baremi ati avut ocazia de al intalni odata !mie mia placut mult si mai ales puya eu il ascult de la 4-5-6 ani pe el si imi place modul lui de a fi si a muncit mult ca sa vina la noi si il iubesc mult mult si de la 4-5-6 ani pana la cati ani am eu acum adica 10 ani e foarte ult si o sa il ascult cu placere in continuare pentru tot deauna !!!!!!!!!!!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.