Şase ialomiţeni au fost arestaţi în urma unor mandate internaţionale

0

6 persoane, pe numele cărora autorităţile din Austria și cele din Germania au emis mandate europene de arestare, pentru infracțiuni contra proprietății, au fost depistate de polițiștii din Ialomița pe teritoriul judeţului.

Infractorii, cu vârste cuprinse între 22 și 28 de ani, sunt din localitățile Bărbulești și Urziceni, iar pe numele a 5 dintre aceștia existau mandate europene de arestare emise de autorităţile austriece, în timp ce al șaselea era căutat de autoritățile judiciare din Germania.

Magistrații au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a celor 6 persoane, acestea fiind prezentate ulterior Curții de Apel București, care a dispus arestarea preventivă pentru 15 zile, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile judiciare din Austria, respectiv Germania.

Pentru depistarea celor în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

 

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.