ŞCOLILE SE ÎNCHID LUNI ŞI MARŢI

57

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa întrunit la ora 14:00 a hotărât prin vot unanim suspendarea cursurilor şcolare în zilele de luni 13 februarie şi marţi 14 februarie.

comunicatul oficial:

COMUNICAT DE PRESA
Unitatile scolare vor fi inchise pentru doua zile / Prefectul convoaca de urgenta Comitetele Locale de Urgenta
Din cauza atentionarilor de cod galben si portocaliu emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a luat decizia ca luni, 13 februarie si marti, 14 februarie a.c.. să fie suspendata integral activitatea didactica de pe raza intregului judet.
Masura a fost luata pentru a evita punerea in pericol a elevilor si cadrelor didactice care sunt transportate catre unitatile de invatamant cu mijloace de transport calatori.
Urmare a videoconferintei de astazi, 12.02.2012, care a avut loc la sediul Institutiei Prefectului Ialomita, domnul prefect Petru-Madalin Teculescu a solicitat de indata convocarea Comitetelor Locale de Urgenta pentru cooptarea de profesori, medici de familie si oameni ai bisericii din fiecare localitate.
Totodata, domnia sa a dispus ca masurile stabilite in sedintele Comitetelor Locale de Urgenta si situatiile nominale cu persoanele dializate si gravidele, sa fie comunicate Comandamentului Operativ de Iarna Ialomita pana la ora 18.00.

57 comentarii

 1. s a hotarat oficial sau fiecare scoala poate horati???multumesc.am inteles ca lic de chimie isi anunta navetistii sa stea acasa iar cei din oras merg la cursuri.

 2. Inspectoratul Scolar Ialomita recomanda suspendarea cursurilor doar acolo unde conditiile meteorologice o impun. Conducerea fiecarei unitati va decide si va comunica ISJ-ului daca va recurge la aceasta masura.

 3. Putem fii siguri ca maine nu trebuie sa mergem la scoala? Se aplica pentru toate liceele sau fiecare din acestea hotaraste daca se fac cursuri sau nu? Va multumesc anticipat!

 4. Oameni buni, VOI SUNTETI INTR-ADEVAR PROSTI?!

  Daca articolul spune clar… “TOATE SCOLILE DIN IALOMITA SE INCHID LUNI SI MARTI”, de ce aveti nevoie de aprobarea cadrelor didactice?!

  NU PROFESORII DECID.

  Daca intr-adevar muriti de nerabdare sa mergeti la scoala pe vremea asta, tot ce va pot spune este: Bafta si la revedere!

  • lucrurile au decurs astfel: presedintele comitetului pentru situatii de urgenta, prefectul teculescu, a recomandat ASEARA suspendarea cursurilor pentu doua zile. se pare ca inspectoarea generala a hotarat altceva, dovada acest mail primit astazi la ora 15.17: “Având în vedere instalarea codului portocaliu pentru ninsori şi în judeţul Ialomiţa, începând de astăzi, 12.02.2012, Inspectoratul Şcolar recomandă suspendarea cursurilor, acolo unde condiţiile meteorologice nefavorabile o impun. De asemenea, se recomandă cadrelor didactice şi elevilor să nu efectueze deplasări din localitatea de domiciliu înspre şcoală, în perioada pentru care s-a emis atenţionare de cod portocaliu”.

   Numai ca, exact in acel moment, comitetul pentru situatii de urgenta vota (in unanimitate) suspendarea cursurilor pentru luni si marti.
   de aici si incurcatura.

 5. la lic. de chimie ne-au anuntat sa venim la scoala cei din slobozia iar navetistii sa stea acasa cum a spus si Paula Petrescu..pana la urma cum ramane?:| Directoarea a mentionat ca “daca suntem 3 copii in clasa cu 3 copii se fac ore” …

  • cel de deasupra este ULTIMUL COMENTARIU alarmist pe care-l mai aprob, pentru ca din cauza acestor comentarii se creeaza confuzie. Am publicat comunicatul oficial, deci NU SE FACE SCOALA LUNI SI MARTI. OFICIAL – cuvantul asta va spune ceva?

 6. fratilor e oficial..stam TOTI acasa.. ca suntem de la arte..ca suntem de la cnvm..sau alte institutii
  CIUBOATA.. nu are ce comenta..NU SE FAC ORE. punct

 7. elevii trebuie sa deschida calculatoarele si sa faca cursuri online , se accepta si varianta 3G apel video in telefonie . elevii trebuie sa invete .! nu trebuie sa ne “cramponam” de vreme. tehnologia a evoluat. dar vad ca lenea “evolueaza ” mai mult !! invatati, invatati si iar invatati!

 8. Am citit toate comentariile voastre, unele rautacioase ce-i drept…dar nu puteti sa intelegeti un simplu mesaj ca nu se face scoala??:( de ce atatea intrebari? Artele ce are?Nu e si ala un liceu din Ialomita?? De ce este Artele mai prost? Ca de cele mai multe ori face scoala cand alte licee din oras nu fac? Artele este pe primul loc din Judet cu notele obtinute de elevi la bac…Deci?? Cine e acum prostu care a comentat?

 9. Poi aia din arte sunt extra speciali.. ei ca indivizi nu..dar directorul lor, domnul CIUBI. e un om foarte foarte special… da pe afara de figurile din cap…. Terorizeaza copii aia:(

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.