Se circulă pe toate sectoarele de drumuri din judeţul Ialomiţa

0

Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița informează că astăzi, 01 martie a.c., ora 07:00, pe toate sectoarele de drumuri din judeţul Ialomiţa se circulă în condiţii de iarnă.   

S-au redeschis traseele deservite de principalii operatori de transport din județ, iar la această oră se circulă în condiții de iarnă pe traseele deservite de Comtrans S.A. și Nicktouring S.R.L.

Autogara Slobozia este operațională, singurele probleme fiind consemnate la Gheorghe Lazăr unde zăpada troienită face, deocamdată, imposibil accesul autobuzelor. Se speră însă ca după prânz și acest traseu să fie redat traficului de călători.

Poliţiştii rutieri recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să circule cu viteză adaptată permanent condițiilor meteo-rutiere, să adopte o manieră preventivă de condus și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic.

Având în vedere faptul că în această perioadă este posibil ca partea carosabilă să fie acoperită de zăpadă sau polei, conducătorii de autovehicule sunt sfătuiţi să circule, atât în localităţi, cât şi în afara acestora, cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă.

Reamintim că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, iar autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate cu dispozitive antiderapante.

Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe siteul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic – vă recomandăm să verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca la drum.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.