Se înmulţesc femeile candidate la alegerile locale

1

DSC04729

 

ALDE Ialomiţa a prezentat încă patru propuneri pentru scrutinul din 5 iunie: la Perieţi-Adrian Merlea, pentru Borduşani-Ionel Bîlbîe, în Movila –Ramona Jercan şi la Sudiţi – Alexandrina Bodeanu.
Administrator al unei societăţi agricole, candidata pentru Sudiţi are 32 de ani şi este absolventă de ASE: “Locuiesc în Sudiţi, am 3 copii şi candidez pentru modernizarea comunei. Mă reprezintă curajul, sunt o persoană de cuvânt şi cred că fapele ne deosebesc, nu vorbele. Am ales ALDE pentru că aici sunt oameni foarte bine pregătiţi şi cu viziune.”
Ramona Jercan de la Movila este absolventă de psihologie pedagogie şi pentru că în comună sunt mai puţin de 300 de copii şi nu poate profesa se ocupă de administrarea unui magazin: “Am doi băieţi, soţul este navigator şi candidez pentru schimbare şi o nouă şansă pentru tineret. Tineretul este de partea mea şi avem nevoie de o schimbare.”
Reprezentanţii ALDE Ialomiţa au precizat că strângerea de semnături pentru susţinerea candidaturilor reprezintă o problemă în anumite comunităţi în care primarii actuali sunt foarte autoritari.

1 comentariu

  1. Va uram succes tuturor,sunt sigur ca dnul candidat Merlea Sile Adrian va face o figura frumoasa ca in 2012 si va aduce prosperitate in comuna Perieti.
    Ne intereseaza ca aceasta localitate sa aibe utilitati (gaze,retea de canalizare,iluminatul plubic bine pus la punct) ,strazi asfaltate,alei pietonale si cat mai multa liniste in sedintele de consiliu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.