Seară de vals în aer liber, la Slobozia

0

Seria mini concertelor în spaţii neconvenţionale, cât mai aproape de potenţialul public spectator, a continuat la Slobozia cu Bucharest Ladies Cvintet. Invitată special în spectacol a fost solista Arlinda Morava, ataşat cultural al Albaniei la Bucureşti.
Evenimentul s-a bucurat de participarea a peste 200 de spectatori de toate vârstele, care au gustat din plin concertul în aer liber într-o seară superbă de vară târzie…
”Foarte frumos, mi-a plăcut cum au cântat. Mie-mi place foarte mult muzica, mai ales asta clasică. Totul mi-a plăcut, în aer liber”!
Seara de vals a fost susţinută de Bucharest Ladies Cvintet, cu Andreea Ştefănescu vioara I: ” Un public deosebit, oameni iubitori de muzică, însetați, aș putea spune, de muzică, este limpede că au mare nevoie de concerte, de un repertoriu pentru toate gusturile.”
Pentru prima dată la Slobozia, în calitate de solistă, Arlinda Morava, de origine albaneză, a câştigat simpatia publicului prin arii celebre de operă şi operetă: ”M-a plăcut tare mult, e minunat! Un public cald, în seara asta de vară nu puteau să lipsească valsurile minunate”.
Evenimentele, organizate de Centrul Cultural UNESCO urmăresc atât oferirea de alternative pentru petrecerea timpului liber, cât şi acomodarea publicului cu muzica de cameră, astfel încât festivalul închinat marelui dirijor Ionel Perlea să se bucure de o participare importantă şi din partea spectatorilor: ”În primul rând, este un eveniment unic! Cred că a surprins de la mic la mare, este un eveniment care, dacă ar continua – și ar fi foarte bine – ar personaliza viața culturală a ialomițenilor”.
Următorul concert în aer liber va avea loc la Slobozia pe 7 septembrie.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.