Senatorul PPDD Ştefan Stoica se va alătura grupului parlamentar al PSD

8

senator-stoica-stefan

Senatorul Ştefan Stoica, ales pe listele PPDD în Ialomiţa, a luat cuvântul în plenul Senatului pentru a-şi anunţa demisia din grupul parlamentar al PPDD şi alăturarea grupului PSD.
Stoica Ştefan este în prezent membru al Comisiei pentru sănătate publică.
În Senat, la acest moment, grupurile parlamentare au următoarea componenţă numerică: grupul PSD – 70 de membri, grupul PNL – 50 de membri , grupul PDL – 23 de membri, grupul PPDD – 14 membri, grupul PC – 9 membri, grupul UDMR – 8 membri.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/un-senator-ppdd-trece-la-psd_1298033.html#ixzz2iHbmZsdQ

8 comentarii

  1. Are şi cravată roşie…ca tamponul de fată mare)))O fi cadou de la Ionaşcu…Neacşu..sau Ciupercă)) Acu’ sigur se va găsi şi Elodia…în vreo ciupercărie))Bravo doctoore…te ai dat cu prefesooree..rupeţi bugetul pe educaţie şi sănătate la anu’)))

  2. un tradator, acesti oameni nu au ce cauta in parlament,a dat dovada ca nu are treaba cu oamenii care l-au trimis acolo ci cu interesele lui si atit, jenant.

  3. parlamentarii nu au nici cea mai vaga dorinta de a vota legea traseismului politic. traseismul politic este unul dintre cele mai mari cancere ale vietii politice romanesti. insii ca asta sunt dovada vie a mincarii de rahat cu polonicul. banu, cu excavatorul. prostii voteaza. Nu mai votati niciun partid politic ! statul trebuie desfiintat complet !

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.