Servicii de consultanță în vederea întocmirii unei Strategii de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Urziceni

0

Dezvoltarea durabilă a comunităţilor locale reprezintă o prioritate pentru ca modul în care se dezvoltă localitatea, afectând prezentul acesteia și șansele de viitor. O dezvoltare durabilă apreciază și promovează un mediu înconjurator sănătos, utilizează eficient resursele, sprijină și asigură o economie locală viabilă. Comunitatea durabilă are o viziune asupra dezvoltării, fiind susţinută și promovată de toți membrii ei.

Având în vedere acest aspect, Primăria Municipiului Urziceni a achiziționat servicii de consultanță în vederea întocmirii unei Strategii de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Urziceni pentru perioada 2016-2020, în scopul dezvoltării durabile a Municipiului Urziceni, a creșterii competitivității pe termen mediu și lung a economiei locale, dezvoltării la standarde europene a infrastructurii de bază, perfecționării și utilizării eficiente a capitalului uman autohton, inclusiv prin accesarea fondurilor europene disponibile pentru sprijinirea dezvoltării municipiului.

Inițierea demersului investițional se va baza pe realizarea unei cercetări de ansamblu a necesităților existente la nivelul comunității și prin coroborarea acestora cu posibilitățile de finanțare existente. Pentru aceasta, a fost inițiată consultarea actorilor implicați și interesați, prin aplicarea de chestionarea și realizarea de întruniri publice.

Informațiile colectate vor fi utilizate exclusiv pentru atingerea obiectivelor contractului și anume de realizare a Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Urziceni pentru perioada 2016-2020.

Pentru mai multe detalii și informații referitoare la Strategia de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Urziceni precum și pentru a vă aduce contribuția la / a vă implica în elaborarea acestui document extrem de important pentru viitorul comunității vă rugăm să contactați experții selectați, respectiv societatea Structural Management Solution S.R.L., telefon 031.436.30.53 și/sau office@structuralmanagement.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.