Silvian Ciupercă și-a prezentat demisia din funcția de președinte al PSD Ialomița

3

FLR_8664

În urma evenimentelor din data de 11.02.2014, președintele PSD Ialomița, d-l Silvian Ciupercă și-a prezentat demisia din funcție, începând cu data de 12.02.2015.

3 comentarii

  1. Pai bine mai ialomitenilor , ati ramas fara acest GURU al politicii ialomitene, fara TATUTU numirilor pe baza de ciolan/verzisori/mita, fara preaminunatu, preafericitu academician de renume in primirea si invartirea spagilor pe care ca prostii l-ati votat vreo 16 ani… NU VA INTREBATI DE CE IALOMITA ESTE CEL MAI SARAC JUDET DIN ROMANIA? Poate de acum incolo votati si voi oameni cinstiti.. dar cred ca nu aveti leac…sunteti dusi…cu totii ..va meritati soarta 

  2. Nu taticu',nu ma intereseaza demisiile din partide,abureala ca si la Vosganian,nu ,hotilor,dati-va demisiile de prin Consilii Judetene,din Senat,din functiile unde v-ati pus cururile sa furati cu zece maini,aici sa va aratati barbatia,fatalailor !!!Plangeti ca niste curve ieftine cand va prin astia cu fafarlica,ai dracu sa fiti de hoti si nu v-ar mai rabda pamantul!!! Si daca schimbam un hot cu alt hot am facut-o pe treaba ! Cred ca idiotii astia posesori de carnet de partid de orice culoare nu realizeaza ca le cam cad guvernele,nu ca s-a desteptat poporul asta cretinoid,ci ca ii pute unchiului Sam,ii pute Rusia pe-aproape.Ca va spun io,si dupa ce ies astia din puscarii  de hoti ce sunt,ca fac asa ,la misto,un an si-o luna,au banisorii bine -mersi,ies ca niste fecioare dandu-ne lectii ,precum jegul de Nastase,si cam 99% dintre cretini i-ar vota iar,si iar,si iar,ca-i poporul prost si din ce in ce mai prost .Pe pariu!Din ce e furat mai tare ,din aia mai abitir ii voteaza pe ai de-l fura,tampitii !

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.