Slujitorii Catedralei din Urziceni în vizită la copiii bolnavi aflați în spital

0

Miercuri, 21 decembrie 2016, tinerii de la Grupul de Cateheză Vlăstare Ortodoxe al Catedralei din Urziceni au oferit colinde, zâmbete și daruri.
După ce săptămâna trecută au vizitat copiii de la orfelinat, acum au decis să fie alături și de camarazii lor aflați în suferință pe paturile spitalului.
Preoții şi tinerii s-au întâlnit în lăcașul de cult pentru a pregăti darurile ce urmau a fi împărțite şi au mers apoi la Spitalul Municipal, unde au cântat colinde în prezența copiilor, dar și a celorlalți suferinzi care au venit să asculte cântecele care vestesc Crăciunul. După ce au distribuit darurile și au surâs tuturor pacienților care, din nefericire, nu vor petrece Sărbătoarea Nașterii Domnului în sânul familiei, tinerii au mers să cunoască persoanele vârstnice și singure din parohie. Împreună cu preoții au oferit daruri și au adresat dorințe de bine, iar spre finalul zilei au fost împărțite pachete și familiilor cu posibilități reduse din cartierul Catanga, care periodic sunt asistate de parohie.
Conform unei informări de presă, acțiunile sociale și filantropice desfășurate în luna decembrie de Catedrala din Urziceni au cuprins o arie largă de beneficiari. S-au realizat peste 300 de pungi cu alimente, produse de igienă și jucării ce au fost oferite celor din parohie aflați în nevoi, cu scopul de a produce bucurie tuturor celor ce le-au primit.
Parohul Catedralei din Urziceni, preotul Bogdan-Ionuţ Stancu, mulţumeşte în mod deosebit sponsorului Carrefour Romania S.A. și reprezentanților firmei pentru bunăvoința și generozitatea lor, dar și tuturor celor care au fost alături, membrilor comitetului și consiliului parohial, în realizarea acestor acțiuni de binefacere.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.