Spărgător de maşini din Fetești arestat preventiv

0

rth

Mai mulţi feteşteni au reclamat la poliţie săptămâna aceasta că le-au fost sparte autoturismele parcate în faţa locuinţelor şi că din interiorul acestora le-au fost furate diverse bunuri. La scurt timp de la sesizare o patrulă de siguranţă publică a reuşit descoperirea autorului.
În baza semnalmentelor primite, poliţiştii au identificat hoţul în persoana unui tânăr de 19 ani, tot din Feteşti. Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate părţilor vătămate.
La scurt timp, alte patru persoane s-au prezentat la sediul poliţiei şi au sesizat că le-au fost sparte autoturismele personale aflate parcate pe raza municipiului Feteşti, de unde au fost sustrase bunuri.
În urma extinderii cercetărilor, anchetatorii au stabilit că autorul depistat în cursul nopţii de 16/17 august este suspectul principal şi pentru celelalte patru furturi calificate reclamate.
Tânărul de 19 ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi prezentat magistraţilor care au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.