Spectacol caritabil de Moş Nicolae, la Slobozia

0

Voluntarii Filialei de Cruce Roşie Ialomiţa organizează miercuri seara un spectacol caritabil pentru a aduce bucurie copiilor şi vârstnicilor aflaţi în dificultate fizică şi materială.

„De la inimă la inimă”, 150 de elevi şi liceeni vor susţine momente artistice pentru strângerea de fonduri, iar din bănuţii donaţi se vor cumpăra cadouri. „Este a doua ediţie a acţiunii noastre caritabile. Anul trecut am reuşit să facem 50 de pachete cu daruri pe care le-am dus familiilor nevoiaşe din judeţ. De data aceasta ne propunem să realizăm 100 de cadouri şi sper ca demersul nostru să aibă ecou în inimile ialomiţenilor,” a precizat directorul Crucii Roşii Ialomiţa, Valentina Hornea.

Protagoniştii sunt de la Grădiniţa „Piticot”, Seminarul Teologic „Sf. Ioan Gură de Aur”, Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”, Liceele de Arte „Ionel Perlea” şi Pedagogic „Matei Basarab” din Slobozia, dar şi de la şcoli din Feteşti Axintele, Cocora şi Luciu.

Spectacolul va avea loc la Casa Municipală de Cultură, fostul cinema Galax din Slobozia, miercuri, 6 decembrie, începând cu ora 17.  

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.