Startup-urile românești din IT se pot înscrie în programul Launchpad Accelerator de la Google

0

Startup-urile mature din domeniul tehnologiei, care au dezvoltat și lansat deja un produs pot să aplice în programul Launchpad Accelerator de la Google. Programul a fost lansat vineri și în România iar startup-urile selectate vor beneficia de mentorat din partea experțiilor Google la sediul din San Francisco.
Launchpad Accelerator este un program de mentorat de 6 luni pus la dispoziție de Google companiilor selectate, cu scopul susținerii creșterii acestora.
Programul demarează cu două saptamani de pregătire la San Francisco la sediu Google, unde vor avea parte de traininguri intensive cu ingineri și manageri de produs din peste 20 de echipe Google, precum și întâlniri cu experți din Silicon Valley.
În cele 6 luni, participanții vor primi suport din partea Google (în valoare de 50.000$), produse Google, sprijin pe zona de PR și vor colabora strâns cu echipa Google din țara lor de origine.
Înscrierile se vor închide pe 2 octombrie. Start-up-urile acceptate în cadrul programului vor merge la San Francisco la finalul anului.

sursa: startupcafe.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.