Suntem oameni?

2

VĂRZARU ANDREEA MARIANA în vârstă de 16 ani, in clasa a IX-a la Liceul Pedagogic “Matei Basarab” Slobozia, este diagnosticată cu FORMAŢIUNE TUMORALĂ LA NIVELUL 1/3 DISTALĂ A FEMURULUI DREPT, cu biopsie deschisă cu amprentă malignă, din formaţiunea tumorală. În concluzie: OSTEOSARCOM OSTEOBLASTIC GRADUL 3.

În prezent urmează tratament chimioterapeutic în secţia oncopediatrie a Institutului Oncologic Bucureşti şi necesită intervenţie chirurgicală de urgenţă cu protezare în intervalul 1-5 iunie 2009.

Pentru a se putea efectua această intervenţie chirurgicală cu protezare, este necesară suma de 10.000 EURO. Perioada de donaţii în intervalul 1-28 mai 2009.

Lucrez in media de 16 ani si as fi zis ca sunt imun la sutele de anunturi umanitare care mi-au trecut prin fata ochilor. Am facut ce am putut: de cateva ori am donat bani, de cele mai multe ori doar am mediatizat cazul. 

Dar suntem cu totii oameni si le avem pe ale noastre – cand sa le mai purtam de grija si altora? Viata e grea pentru toti, iar cei cu bani nu au timp de maruntisuri.

Se intampla ca “maruntisul” de azi sa fie viata unui copil de clasa a 9-a, Varzaru Andreea Marina. Care depinde de o suma oarecare: 10 mii de euro. Nu e mult. Dar care trebuie adunati repede!

Suntem noi, slobozenii, ialomitenii, romanii de fapt, in stare sa ne mobilizam ca sa strangem banii astia? Ce zic eu, mobilizare, trebuie doar sa ne rupem de la gura cativa lei – berea din seara asta, pachetul de tigari pentru maine, sau, cum spuneau colegele fetei, un sandvis si un suc. 

VIATA UNUI COPIL DEPINDE DE ZECE MII DE SANDVISURI! SAU DE 4-5 MII DE PACHETE DE TIGARI, SAU DE CAFEAUA PE CARE NU O SA O MAI BEAU EU MAINE DIMINEATA LA HAMBAR.

Si de micul efort de a ma deplasa pana la banca.

SUNTEM OAMENI? ACEASTA-I INTREBAREA…

Vom afla raspunsul pe 28 Mai, termenul limita pentru strangerea sumei.

guraialomitei

Conturi deschise la Raiffeisen Bank, sucursala Slobozia:

cont LEI:    RO43RZBR0000060011003396

cont EUR:  RO58RZBR0000060011614129

cont USD:  RO90RZBR0000060011614135

conturile sunt deschise pe numele mamei Andreei, NICOLESCU CLAUDIA.

2 comentarii

  1. Mi-ar placea sa o ajut pe Andreea, insa cum nu detin un cont, as vrea sa donez prin sms.Adica, printr-un sms sa donez 1,2,3 euro, cat se poate.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.