Surprizele ALDE Ialomiţa

0

20160318_124232

Este ialomiţean, are 49 de ani, s-a întors acasă şi candidează pentru Primăria Slobozia.
Ionel Gae, de profesie avocat, a candidat de două ori la Hârşova, iar acum răspunde provocării şi intră în arena electorală din partea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor Europeni, pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă din judeţul Ialomiţa.
Alegerea „reciprocă” a fost intermediată de preşedintele executiv al ALDE Ialomiţa, Stelică Gheorghe.”Ne cunoaştem din liceu, din 1981, am fost colegi la Liceul de Chimie şi am lucrat chiar împreună. O ironie a sorţii a făcut să nu plecăm în armată împreună, iar vieţile noastre au luat turnuri diferite. Dl Gae a făcut Academia de Poliţie şi a intrat în MAI. Dar îl cunosc foarte bine şi este un om integru, de cuvânt şi cu caracter solid. Personal consider că este omul potrivit, care poate schimba ceva în Slobozia şi care va ţine cont de cetăţeni. Din punctul nostru de vedere ar fi cel mai potrivit la acest moment.”
Candidatul ALDE pentru Slobozia a fost comandantul Poliţiei Hârşova până în 2007, când a plecat din sistem „fără probleme” după cum spune, dar a avut curajul să se rupă şi să se îndrepte spre alt ceva. „Acum sunt avocat şi profesez până la gradul Curţii de Apel. De curând m-am mutat în Slobozia unde locuiesc, am un băiat de 22 de ani şi m-am hotărât să răspund acestei provocări” a mai spus Ionel Gae.
La Urziceni, ALDE are două variante. Prima este colonelul în rezervă Nicolae Parepa. „Totul depinde daca PNL va merge în alegeri cu primarul Constantin Sava sau va schimba candidatul, aşa cum a declarat că este posibil copreşedintele Tinel Gheorghe. În cazul în care liberalii merg cu alt cineva în scrutinul din 5 iunie vom reface şi noi calculele şi strategia”, a spus deputatul Aurelian Ionescu.
Cât despre anunţata candidatură a primarului Nicolae Began pentru PNL, conducerea ALDE spune că există loc de surprize, aşa cum va fi posibil şi în cazul primarului de la Bucu, Ion Drăguşin. Dezvăluirile vor avea loc într-o conferinţă de presă viitoare.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.