Susţinătorii candidatului PRO România votează cu „gânduri bune”

0

Fondatorul filialei PRO România în judeţul Ialomiţa, Marian Neacşu, s-a prezentat la secţia de votare de la Liceul de Arte din Slobozia, declarând că votează ca întotdeauna, cu gânduri bune: „Am votat astăzi un om pe care îl socotesc cel mai apropiat de ceea ce românii îşi doresc şi au nevoie, un om drept şi sincer. Sper ca la finalul acestui proces electoral, candidatul susţinut de PRO România şi pe care l-am votat să intre în turul II şi, de ce nu, în final să câştige aceste alegeri.”
În privinţa duratei de vot, trei zile pentru diaspora şi de una singură în ţară, Marian Neacşu a opinat că normal ar fi să existe aceeaşi unitate de măsură, de o zi, cu posibilitatea votului prin corespondenţă pentru toţi românii.
La rândul său, primarul Municipiului Slobozia a votat cu gândul la viitorul municipiului reşedinţă de judeţ. Adrian Mocioniu a declarat la ieşirea de la urne că prin acest vot doreşte confirmarea unei noi structuri, cu oameni de valoare şi buni profesionişti: „Îmi doresc să continuăm lucrurile bune pe care le-am început împreună cu domnul Marian Neacşu. De asemenea, vreau ca acest vot să fie ca o certitudine a muncii pe care am început-o în urmă cu aproape 9 luni de zile. Dorim să venim cu o nouă structură, în care să adunăm oameni de valoare, buni profesionişti, şi împreună cu care să dăm un restart Sloboziei şi în acelaşi timp să continuăm lucrurile bune începute, proiecte care se află în diferite stadii. Continui drumul pe care l-am ales în 2016 şi nu mă abat de la el.”
La ora 15.30, prezenţa la urne era în Ialomiţa de 25,60% iar la nivel naţional de 31,18%.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.