Teculeanu vs. Babagescu

0

Am avut in ultima saptamana placerea unui dialog, mai mult pe contre, cu o persoana foarte informata, care a mi-a reprosat publicarea unei informatii false; respectiv schimbarea lui Babagianu cu Teculescu, miercurea trecuta.

Tehnic vorbind, omul avea dreptate: desi se vorbea de miscarea asta de multa vreme,  nu aparuse nimic in monitorul oficial chiar daca sefii pd-l-ului anuntasera cu surle si trambite in majoritatea gazetelor ca schimbarea se produsese. Din varii motive, n-a fost sa fie saptamana trecuta. Ca s-au tras sfori si de o parte si de cealalta, nu am nicio indoiala. Ca s-au aruncat dezinformari in presa, iarasi nu ma indoiesc. Era clar, totusi, ca miscarea o sa se faca in cele din urma.

Miercuri  (22 iunie) s-a intamplat. Unul a zburat (Babageanu), altul i-a luat locul (Teculescu).

Ei, si?

Ce mi-e baba-rada, ce mi-e rada-baba. E drept, Teculescu pare sa fi facut treaba buna cat a fost primar. Babageanu, in schimb, cu tot cv-ul lui colorat, imi facuse impresie buna la cele 1-2 emisiuni cat l-am ascultat la radio.

Dar amandoi fac parte dintr-o masinarie de partid in care nu conteaza mai deloc cine esti, ci doar ce poti face pentru partid. Nu pentru bobor.

Atunci de ce mi-ar pasa cine este (sub)prefect?

Florin Floreanu

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.