Teculescu: toată lumea ştie că postul de prefect este al domnului Cazacu!

0

La începutul lunii octombrie, subprefectul interimar, Mădălin Teculescu, a fost învestit în funcţia de prefect interimar. Pentru a fi sigur că va rămâne în prefectură după ce nu va mai fi nevoie de interimatul său, Teculescu ar trebui să susţină concurs pentru ocuparea funcţiei de subprefect. Deocamdată, nu se ştie când se va organiza concursul pentru ocuparea funcţiei de subprefect, deoarece, după cum ne-a spus însuşi prefectul Teculescu, momentan este suspendat. În opinia prefectului, funcţia de subprefect i se potriveşte mai bine şi este convins că ar putea să facă aceeaşi treabă care o face acum ca prefect şi din scaunul de subprefect.

„Consider că cea mai potrivită funcţie pentru mine ar fi cea de subprefect, şi nu de prefect. Cred că pot să fac aceleaşi lucruri pe care le fac acum şi din scaunul de subprefect, pentru că acolo nu mai am atâta bătaie de cap ca acum. Deocamdată, nu se ştie când se va organiza concursul pentru ocuparea funcţiei de subprefect pentru că a fost suspendat, însă, cu siguranţă voi participa la examen. Funcţia care mă interesează pe mine din prefectură este cea de subprefect, nu cea de prefect. Că am ajuns prefect printr-o conjunctură, este altceva. .

În momentul de faţă, ştie toată lumea că postul de prefect este al domnului Cazacu, care este suspendat din funcţie şi atâta vreme cât dânsul a câştigat procesul cu Guvernul României nu s-a respectat legislaţia. Când se va respecta legislaţia, atunci va exista şi stabilitatea înaltului funcţionar public”, ne-a declarat prefectul Mădălin Teculescu.

Deşi nu a susţinut concursul de subprefect, Teculescu nu se teme că va rămâne fără serviciu. El a spus că poate reveni la Sfântu Gheorghe ca şef al Poliţiei Comunitare. O altă variantă a prefectului pentru a lucra în cazul în care nu va mai fi nici prefect, nici subprefect şi nici şef al Poliţiei Comunitare, ar fi să lucreze în presa locală. Aşa cum a afirmat, Teculescu are un frate care a publicat deja câteva cărţi şi mai mult ca sigur a moştenit şi el o mică parte din talentul fratelui său. „Am câţiva prieteni în mass-media şi cred că voi fi un foarte bun observator al vieţii locale. Dacă moştenesc măcar o mică parte din talentul fratelui meu, care a publicat deja câteva cărţi, atunci cu siguranţă că mă voi descurca”, a încheiat Mădălin Teculescu.

Domnule prefect, dacă vă gândiţi să deveniţi ziarist, eu şi colegii mei vom fi mai mult decât bucuroşi să vă primim în colectivul redacţiei.

Cătălin Frangulea, Jurnalul de Ialomita

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.