Telehuz, Ojog şi Buzu, primii consilieri de pe lista lui Martin la primăria Slobozia

0

_DSC7359

PNL ţinteşte să ocupe 12 din cele 21 de locuri din Consiliul Local Slobozia. Obiectivul exprimat de Ioan Martin va fi urmărit cu oameni noi pe liste, care corespund criteriilor politice, morale şi profesionale. „Încercăm să schimbăm experienţa alegerilor trecute şi căutăm să creăm soluţii reale pentru viitorul municipiului nostru. Suntem în perioada de formare a echipei, avem o competiţie internă cu criterii şi ținte clare pâna la stabilirea finală a listei în termenul legal, la jumătatea lunii aprilie. Importantă va fi audienţa electorală pe care aceştia o vor putea dovedi”, a subliniat copreşedintele liberalilor ialomiţeni.
Cei trei prezentaţi sunt Anca Telehuz, medic de urgenţe de aproape 4 ani la spitalul judeţean şi SMURD Ialomiţa, Mihaela Ojog, masterandă în afaceri, este fiica soţilor Stoica de la Internaţional Service şi Vitalie Buzu, profesor de istorie şi director al Colegiului Naţional Mihai Viteazul din Slobozia. Fiecare şi-a exprimat susţinerea pentru candidatul Ioan Martin la Primăria Slobozia şi hotărârea de a-şi face timp să se implice în politică pentru binele comunităţii.
Pentru victoria dreptei, PNL este dispus la alianţe pre şi post electorale cu PER şi PMP, însă negocierile sunt la început.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.