Tentativă de omor

1

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomita au dispus punerea în mişcare a actiunii penale față de inculpatul Necula Marius Adrian, pentru săvârşirea infracțiunii de tentativă la omor, constând în aceea că:
În noaptea de 07/08.03.2017, inculpatul Necula Marius Adrian, cu un corp tăietor-inţepător, a aplicat trei lovituri persoanei vătămate R.T., cauzându-i leziuni care i-au pus viaţa în primejdie.
Față de inculpatul Necula Marius Adrian s-a dispus măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 08.03.2017.
La data de 08 martie 2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomita a propus Tribunalului Ialomita arestarea preventivă a inculpatului Necula Marius Adrian, pe o perioadă de 30 de zile, propunerea fiind admisă de instanța de judecată la data de 09.03.2017.
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie o activitate procesuală care nu poate, în nici o situaţie să atingă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.