Timp de două zile, Cătălin Măruță și-a mutat canapeaua pe treptele Catedralei

6

Secondat de așa-zisa localnică Carmen Frătăuceanu, personaj de jalnică ținută artistică, Măruță a respectat cu strictețe scenariul clasic al șușelor de bâlci: oleacă de muzică, oleacă de umor, oleacă de concursuri ale sponsorilor, oleaca de osanale aduse consilierilor locali si primarului Sloboziei, care le-au pus la dispoziție locația GRATIS.

Că intrarea nu a fost gratis, nu mă miră – m-a întristat în schimb pretextul pentru a scoate câte un leu de la fiecare spectator: “dati un leu pentru pomul meu”. Asta în timp ce primaria iși ascute dinții drujbelor pentru a tăia 10-15 STEJARI CENTENARI de pe bulevardul Chimiei.

Previzibil, după “spectacolul de înaltă ținută artistică” a ramas ca în urma turcilor.

P.S. – petrecerea putea deveni cu adevărat “incendiară”, jarul de mici abandonat pe trotuar fiind și la 8 dimineața “funcțional”.

 

6 comentarii

  1. A iesit o mare cacealma acest asa zis spectacol. Stadionul ala de langa scena era numai bun pentru o asa mizerie. Rau pe str. Sudului, dar mai rau pe aleea lu’ Colonel Popescu. Daca mai era razboi ii impusca pastia. Si maruta ce dracu a bagat in seama toate sonatele. Carmen aia e ceaclauza de la lipsa de morcovi. Cred ca daca luam bere la doza aruncam cu doza pe scena.
    Dar dintre toti de acolo a iesit in fata un BADARAN: ABAZA. Deabia il astept la cotitura pe moldoveanul asta cu 2 clase. Cum e badaranu asa sunt si cainii comunitari platiti de noi. Si PCR-psd au inceput cu stangu noua guvernare a orasului. Poata ii mananca aia in china cand or pleca.

    Zic io ….

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.