Tinel Gheorghe: „Am pierdut alegerile pe mâna noastră!”

4

DSC00302

Rezultatele obţinute de PNL în Ialomiţa situează organizaţia judeţeană la mijlocul clasamentului, pe locul 24, din totalul celor 48 de filiale din ţară. Scorul de 29% a fost balansat de pierderea Feteştiului, dar şi de câştigarea unor comune care au avut primari PSD la Coşereni, Vlădeni, Borduşani, Ciochina, Sfântu Gheorghe, Andrăşeşti şi Adâncata.
În total, PNL a câştigat 20 de primării din Ialomiţa şi a pierdut neanticipat la Sineşti, Moviliţa, Balaciu, Sălcioara şi Reviga, unde PSD a candidat cu viceprimarii de la PNL. „Potenţialul politic al PNL Ialomiţa era mult mai mare. Am pierdut Slobbozia cu un scor pe care nu îl înţeleg. Mă aşteptam să existe un vot de taxare a neîmplinirilor PSD, dar nu a fost aşa şi poate e şi vina noastră că nu am reuşit să-i convingem pe cei aproape 60% care au stat acasă, să iasă la vot”, a declarat deputatul Tinel Gheorghe, într-o conferinţă de presă.
Cât despre candidatura sa la Consiliul Judeţean, co-preşedintele PNL Ialomiţa a precizat că se va retrage din rândul consilierilor, la fel cum au făcut şi Ioan Martin, care nu şi-a ridicat mandatul de consilier local, dar şi Mirela Dacici care a demisionat din noul Consiliu Local Slobozia, înainte ca acesta să se întrunească oficial.
Cât despre asumarea rezultatelor, deputatul Gheorghe Tinel a spus că în biroul naţional s-a stabilit schimbarea conducerilor din organizaţiile care s-au situat pe ultimele 10 locuri, iar la nivel local va începe eliminarea candidaţilor care au refuzat implicarea în campanie, cum este cazul lui Bădic Ionel de la Bueşti. „La ora 16, candidatul nostru a refuzat să-mi mai răspundă la telefon, iar seara la numărarea voturilor nu se afla în secţie. Sunt şi situaţii în care primarul nostru a luat 100 de voturi, în timp ce pe vot politic, la Consiliul Judeţean, au fost 50, la jumătate. Toate vor fi analizate, cu datele în faţă, şi vom acţiona în consecinţă”, a mai spus deputatul Tinel Gheorghe.
Cât despre Urziceni, rezultatul este atipic. Candidatul PNL Constantin Sava a câştigat Primăria, dar PNL are mai puţine voturi în consiliul local, unde PSD a obţinut mai multe locuri, iar în funcţie de situaţia juridică a primarului reales, autoritatea locală va fi reprezentată şi gestionată de viceprimar.

4 comentarii

  1. Nu spunea domnul Tinel intr-un comunicat de presa ca isi da demisia din functia politica alaturi de Martin,daca nu ies rezultatele bune ?
    Sa isi asume si dansul raspunderea ,si sa lase politica pentru altii oameni competenti.
    Martin nu a fost ales,datorita sustinerii ,domnului Tinel super tv.

  2. ce nu intelegi mestere? din cauza ta, a pierdut martin …oriunde te-ai afisat cu candidatul pnl, omul a avut de suferit. esti cancerul politicii din judetul asta. pornind de la modul dictatorial in care ai fost impus si terminand cu reputatia de corupt, misel , ascuns, santajist, tradator, profitor.DEMISIA GHEORGHE TINEL! altfel pnl nu are nici o sansa la parlamentare

  3. Pai nea gigi io te-am votat bre si acuma renunti?Prost e ala care iti mai da votul.Adica simplu consilier judetean nu iti place, vrei numai presedinte ???Nu se poate , ai mai fost o data in fruntea bucatelor si ati facut prapad cu pdl-ul vostru cu tot! Pentru rezultatul catastrofal care ti se datoreaza , nu -ti ramane decat sa pleci, judetul nu te vrea, ce nu intelegi?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.