Toate drumurile județene sunt închise în Ialomița

0

Ca urmare a avertizării meteorologice COD PORTOCALIU – depuneri semnificative de polei, Președintele CJSU a ordonat activarea Centrului Județean de Conducere și Coordonare a intervenției.
În cursul nopții s-au înregistrat 2 cazuri de autoturisme derapate și doi copaci căzuți pe carosabil, care au fost soluționate cu ajutorul serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă și societăților de intervenție pe drumurile județene și naționale.
Toate drumurile județene sunt închise in județ cu excepția DJ 212 Tandarei-Fetesti pe care se circula.
Drumuri naționale nu sunt închise. Pe DN 2C Slobozia-Tovărășia se circula cu restricție <7,5 tone.

Localități fără energie electrică: Urziceni, Fierbinți, Adancata, Radulesti, Maia, Armasesti, Barbulesti Jilavele, Dridu, Movilița, Cosereni, Hagiești, Dragoesti, Boranesti, Barcanesti, Manasia, Ion Roata, Gârbovi, Valea Macrisului, Rosiori, Grindu, Axintele.
Intervenții in desfășurare:

  1. 05:48 Autoturism derapat între Grindu și Valea Macrisului intervine SVSU Grindu și Drumuri Județene,
  2. 06:00 Copac căzut pe dj 201 între Cosereni și Modoveni intervine SVSU Moldoveni,
  3. 06:50 doua autoturisme derapate in Șanț dj 203E între Cocora și Căzănești intervine SVSU Cocora,
  4. 06:58 autobuz 5 pasageri derapat in Șanț pe dj 203B între Grindu ai Valea Macrisului intervine SVSU Grindu.

Situația rețelei de drumuri naționale la ora 06.00, 26.01.2019
Poleiul cauzat de ploaia înghețată (freezing rain) a provocat în ultimele 12 ore închiderea a două sectoare de autostradă și, restricționarea tonajului pe două sectoare de drum național.
Un alt sector de drum național rămâne închis din cauza depunerilor de zăpadă și a viscolului.
Din cauza poleiului este interzis accesul tuturor categoriilor de autovehicule pe A2 între Lehliu și Drajna, județul Călărași (km 64+500 – km 105+500) și pe A3, între Municipiul București și Centura Capitalei (km 6+500 -km 13+000).
Din aceleași motive autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 t nu pot circula pe DN 2B, între localitățile Buzău- C.A. Rosetti-Vizireni, județul Buzău (km 8+800 – km 38+731) și pe DN 2C între Costești, județul Buzău și Slobozia, județul Ialomița (km 0+000- km 79+400 ).
DN 67C, pe sectorul cuprins între Novaci și Rânca, județul Gorj, rămâne închis circulației, însă din cauză ninsorilor și a viscolului.
Pe acest sector de drum,este permisă doar circulația controlată a autovehiculelor 4×4 sau care sunt echipate cu lanțuri antiderapante, cu masa maximă autorizată mai mică de 7,5 t, care au fost surprinse în zonă de codul galben de ninsori și viscol. Aceste vehicule sunt însoțite de utilajele de deszăpezire ale SDN Târgu Jiu, atât la urcare cât și la coborâre.
În acțiunile de deszăpezire și de combatere a efectelor poleiului, au fost implicați în ultimele 12 ore peste 4000 de oameni din Direcțiile Regionale și din Centrala CNAIR, în teren, în baze și în comandamentele de iarnă de la nivel local și central.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.