Top branduri care produc echipamente de protecție moto

0

Echipamentul de protecție moto joacă un rol crucial pentru siguranța și confortul conducătorilor de vehicule pe două roți. Deși doar casca este obligatorie prin lege, toți iubitorii de motociclete știu că geaca, mănușile, pantalonii și ghetele speciale pot face o diferență majoră în cazul unui accident. Indiferent dacă ești la început sau ai ceva experiență în acest domeniu, descoperă brandurile de top care produc echipamente moto rezistente, sigure și de înaltă calitate:

Alpinestars

Încă de la înființarea companiei în anul 1963, Alpinestars a contribuit la redefinirea accesoriilor dedicate protecției motocicliștilor. Furnizor oficial al multor sportivi și echipe, producătorul italian realizează piese cu adevărat extraordinare fiind considerat în prezent lider mondial al echipamentelor pentru curse și trasee rutiere moto. Fie că alegi geacă, ghete, armură, protecții pentru spate sau mănuși moto de la Alpinestars, te vei bucura de o calitate înaltă a accesoriilor și echipamentelor tehnice.

IXS

Inițial, compania elvețiană IXS s-a ocupat cu repararea motocicletelor și bicicletelor. Însă, în anii ’70, a devenit reprezentant oficial al Yamaha în Elveția și a decis să-și dezvolte propria linie de îmbrăcăminte. Echipamentul moto al IXS, a cărui principală trăsătură distinctivă este calitatea superioară și fără compromisuri, a ajuns să fie cunoscut foarte rapid. Astăzi, producătorul este faimos în întreaga lume pentru materialele deosebite, tehnologia avansată și protecția perfectă oferită de produsele sale.

AXXIS

Originar din America de Sud, brandul AXXIS este recunoscut pentru producția căștilor moto de calitate. Compania oferă în principal protecții pentru cap, atât pentru adulți, cât și pentru copii, de tipul celor Full Face, Open Face, Flip Up sau Off Road pentru enduro și motocross.

ICON

Pe lângă celebrul său motto „Ride Among Us”, ICON îi încântă pe cei pasionați de motociclete și alte mopede cu o gamă variată de echipamente și accesorii. De la căști moto, jachete și armuri până la pantaloni, mănuși sau încălțăminte, colecțiile companiei fondate în SUA, în 2002, includ tot felul de elemente care sporesc siguranța pe două roți.

Bell Helmets

Bell Helmets sau Bell Powersports este prima companie din lume ce a inventat casca de protecție integrală (full face), iar încă din 1950 singurul scop al acestei companii a fost fabricarea de caști care să ofere cel mai înalt standard de protecție. Până în zilele actuale, focusul celor de la Bell este exclusiv siguranța produselor sale, designul estetic fiind una din ultimele teme abordate când vine vorba de un produs nou.

MT Helmets

Pe producția de căști moto își concentrează atenția și MT Helmets, încă din 1968. Un real sprijin pentru conducătorii de motociclete, brandul oferă protecții Full Face, Jet și Flip Up pentru copii și toți cei care adoră sporturile extreme.

Seventy Degrees

Atunci când riderii caută să-și depășească limitele, trebuie să se bazeze pe cele mai bune echipamente și materiale. Prin siguranță, fiabilitate, calitate și confort, Seventy Degrees garantează protecția în fața oricărui eveniment neașteptat. Compania pune la dispoziție jachete, veste, pantaloni, încălțăminte și accesorii diverse ce pot fi atașate echipamentului sau vehiculului.

Scorpion EXO

Cei care își doresc o cască moto care le garantează o protecție deosebită, confort sporit și un aspect cool se pot orienta către produsele Scorpion EXO. Compania produse accesorii durabile și rezistente care au capacitatea de a reduce impactul în cazul accidentelor. Căștile îmbină armonios inovația, estetica, dinamica și elementele de siguranță, astfel că pot proteja piloții și pasagerii atunci când sunt în șa.

 Îndreaptă-ți atenția spre brandurile de top care pun accent pe calitate, rezistență și protecție. Astfel, vei beneficia de o vestimentație moto ideală și de accesorii care îți garantează că drumurile tale pe două roți vor fi întotdeauna sigure, confortabile și pline de adrenalină.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.