Traian Ionescu… ăăă… Traian Băsescu la Slobozia

2

_DSC1267

Emoţiile sau popularitatea judecătorului Traian Ionescu i-au jucat feste prezentatoarei, o doamnă pe care nimeni dintre organizatori nu a putut-o identifica, deşi s-a recomandat din partea biroului judeţean al PMP:

Gazda înaltului oaspete, Paros Radu i-a promis preşedintelui PMP că, de data aceasta, „o să-i ciuruiască” pe contracandidaţi:

Traian Băsescu le-a vorbit membrilor şi susţinătorilor PMP despre situaţia gravă privind analfabetismul elevilor, şomajul ridicat în rândul tinerilor, traiul greu al micilor fermieri şi situaţia delicată a persoanelor cu handicap. În opinia preşedintelui, toate acestea sunt în responsabilitatea directă a primarilor:

Alături de preşedintele PMP a fost şi Cristian Diaconescu, iar de la Slobozia, Traian Băsescu a plecat la o altă lansare de candidaţi, la Călăraşi.

2 comentarii

  1. Traian Băsescu nu se dezminte: dă indicaţii preţioase, el e cel ce se pricepe la toate, numai că nu spune cine l-a oprit să pună în aplicare tot ce recomandă astăzi, pe vremea când a “condus” România. Tot aud pe la unii anal-işti, cum ar fi diminutivul Tinel, că Băsescu-Boc-Ungureanu au scos România din criză, altfel am fi ajuns precum Grecia. Eu mi-aş fi dorit să ajung precum un grec. Cu un salariu de peste 2000 de euro, cu o pensie de peste 800 de euro etc.. Nu mai pridideau unii să plângă de mila grecilor, cum a ajuns Grecia un stat inabordabil, un stat în pragul falimentului şi alte prostii de genul ăsta. Dacă e aşa, de ce U.E. a infuzat zeci de miliarde de euro într-un stat falimentar?! Dacă România ar fi ajuns “ca Grecia”, cine poate garanta că U.E. ar fi aplicat acelaşi tratament?! Traian Băsescu nu răspunde niciodată, atunci când este întrebat, cum se face că el, cel mai informat om din stat, n-a ştiut de jaful de la ANRP. La fel ca şi papagalul diminutiv, Tinel, susţine că aia a fost măsura cea mai bună pentru ieşirea din criză: tăierea salariilor bugetarilor. Nimic mai fals. Dacă jaful de la ANRP şi din alte zone ar fi fost stopat, România ar fi avut o creştere economică de invidiat, fără a fi tăiat şi impozitat suplimentar nimic. Poate unii din jurul megaescrocului să fie oameni de bună credinţă, numai că zicala “uită-te cu cine te-nsoţeşti, ca să-ţi spun cine eşti”, este mai valabilă ca niciodată.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.