Trei deputaţi şi un senator, obiectivul pe care PSD Ialomiţa şi l-a propus la parlamentare

0

_dsc4909

De Sfântul Dumitru, PSD Ialomiţa a înregistrat candidaturile la Biroul Electoral Judeţean pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Echipa de candidaţi a fost însoţită de preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Marian Neacşu, care a garantat pentru oferta electorală a Partidului Social Democrat: „Vă mărturisesc că am mai mari emoţii decât aş fi avut pentru mine pentru că răspunderea mea este mult mai mare şi voi răspunde şi pentru faptele colegilor mei, validaţi în unanimitate la nivel central. Îndeplinesc o datorie de onoare faţă de mine şi faţă de ialomiţeni, venind cu cea mai responsabilă şi serioasă listă de candidaţi, iar garanţia mea este că ei vor fi cei mai demni şi serioşi reprezentanţi ai Ialomiţei în Parlamentul României. Voi avea grijă ca nu numai activitatea parlamentară să fie foarte importantă pentru ei ci şi activitatea de relaţionare cu cetăţenii, cu autorităţile locale, cu toţi primarii, indiferent de apartenenţa lor politică, acesta este obiectivul major, chiar dacă nu voi mai reprezenta eu, politic, Ialomiţa în Parlament” a declarat secretarul general al PSD.

Social democraţii şi-au propus să obţină în Ialomiţa trei mandate de deputaţi şi unul de senator. Campania electorală este coordonată în judeţ de preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Victor Moraru, în opinia căruia principala greutate în desfăşurarea campaniei electorale va fi starea vremii, care va permite mai mult sau mai puţin întâlnirile cu cetăţenii:

„ Avem de departe cea mai bună echipă la acest moment, colegi care au experienţă şi un tânăr de 25 de ani, candidaţi. Asta este o dovadă ca Partidul Social Democrat îşi doreşte viitor. Avem o relaţie strânsă cu cetăţenii, nu întâmplător s-a obţinut în Ialomiţa cel mai bun rezultat la alegerile locale din 90 şi până azi. Am convingerea că cetăţenii vor alege în cunoştinţă de cauză, un program adevărat adresat populaţiei României, nu altor cetăţeni din Europa. Dacă se va vota PSD, Guvernul care se va forma după 11 decembrie va fi un Guvern al României.”

PSD Ialomiţa are pe poziţia a doua la Camera Deputaţilor unul dintre cei mai tineri candidaţi din ţară. Andrei Pop, de 25 de ani, şi-a propus să reducă discrepanţele dintre rural şi urban: „Cu siguranţă va fi o misiune grea să reprezint o întreagă generaţie. Proiectele mele vor viza zona de rural. Cred foarte mult în reducerea dezechilibrului dintre această zonă şi cea urbană, micro-industrializare şi industrializare în urban. Aceste măsuri vor corela cu programul economic al PSD, aşa cum se arată în acest moment, pentru a atinge şi obiectivele privind creşterea salariului minim şi pensiile. Eu, unul, cred foarte mult în oameni.”

Lista la Senat este deschisă de actualul senator Marian Pavel, iar căpitanul de echipă la Camera Deputaţilor este actualul deputat Mihăiţă Găină. Cei doi parlamentari PSD mizează pe echipă şi au subliniat că în această campanie au doar parteneri, pe cetăţenii judeţului, şi că se bazează pe programul propus de social democraţi, care completează guvernarea foarte bună a lui Victor Ponta. PSD Ialomiţa are ca ţintă obţinerea a peste 60% din voturile electoratului, ceea ce va asigura accederea în Parlament a trei deputaţi din partea PSD, poziţie în lista de candidaţi pe care se află fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, Ştefan Muşoiu. Pe listele social democraţilor se mai află şi doamnele consilier Elena Mitran din Amara, Valentina Vişan din Dridu şi Olga Petcu din Feteşti.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.