Trei tineri au murit și doi au fost răniți grav într-un accident produs lângă Slobozia

5

sursa: www.obiectiv.net

Un autoturism Hyundai, în care se aflau cinci tineri, se deplasa dinspre localitatea Perieți spre Slobozia, iar din cauze care nu au fost stabilite încă, șoferul a frânat brusc, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, apoi s-a rostogolit și a ieșit în afara părții carosabile, pe câmp. Citește>>

5 comentarii

  1. pai trecuse prea mult timp fara sa-si mai verse creierii niste ciutani pe sosele. scenariu clasic, copii cu masina de la tati,burdusita cu tovarasi,la forja . ce parinti tembeli. mie tata nu-mi dadea masina noaptea in primii 2 ani. nu am fost niciodata la discoteca cu masina ca nu m-a lasat .

  2. pai e ciudat sa te fi gindit ca e amuzant. nu e deloc. e grav,parintii sunt 99% vinovati pentru fiecare ciutan care crapa la volanu masinii luate de ei, pentru ca bagat forja.
    a luat si alte 2 vieti dupa el ! aia e mai dramatic ca orice !

  3. nu e vorba ca avea viteza ! le-a explodat un cauciuc pe fata. si nu veneau sau se duceau la nici o discoteca! au fost la kufland sa se aprovizioneze pentru un gratar in aer liber…in masina erau 5 regulamentar…

  4. Noaptea ala ora aia veneau de la kaufland? accidentul a avut loc pe sensul de intrare in slobozia. si la felul in care s-a rostogolit maisna peste bot si aia zburati la 10 metri de masina,nu avea 90 omule. Poate ca a crapat un pneu dar aici se vede ce inseamna sa mergi cu grija .
    am avut si eu pneu explodat pe dreapta fata, aveam 90-100,am frinat bine,masina sa rasucit si s-a oprit frumos,dupa ce am schimbat roata mi-am continuat drumul.avariile masinii au fost fusta sparta ,protectiile de noroi sparte si niste urme pe aripa dreapta.dar daca as fi avut 120-140,poate ca nu mai vedeam lumina .

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.