Un capricorn sub stele

0

Într-o atmosferă a filmului, îsi face apariția teatrul de bună calitate, dar nu oricum, ci folosind mijloacele cinematografice în spectacol!
MAGDA CATONE, ANCA SIGARTĂU și ANDREI DUBAN nu numai că interpretează roluri magistrale pe textul marelui dramaturg Alexei Galin, dar vin și cu harul lor în muzică, în muzica live pe care o vor cânta impreună cu „GORGON BAND”.
Trupa „GORGON BAND” a susținut spectacole în toată lumea și a câștigat în carieră premii internaționale de valoare , culminând cu premiul pentru muzică la Festivalul de la Monte Carlo.
Este eleganță, este stil, este profesionalism! Este un spectacol pus în scenă sub bagheta regizorală a BRÂDUȘEI NOVAC , care, la rândul ei, a primit în cariera sa artistică, zeci de premii naționale și internaționale.
O echipă de excepție, care vă propune un spectacol de excepție, astfel încât veți intra în lumea teatrului prin film și în lumea filmului prin teatru!
Biletele sunt disponibile la casieria Casei Municipale de Cultură, dar și online la adresa: https://www.blt.ro/un-capricorn-sub-stele.html

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.