Un prahovean şi un buzoian au fost arestaţi preventiv după ce au înşelat mai mulţi ialomiţeni cărora le-au promis contracte de muncă în străinătate

0

ffgfgfgh

Cei doi au fost surprinşi în flagrant de poliţiştii de investigaţii criminale împreună cu luptătorii de intervenţie rapidă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, la data de 12 octombrie. Escrocii, cu vârste de 50 şi 61 de ani, sunt bănuiți că în perioada 2014 – 2016 au înşelat mai multe persoane, după ce au fost surprinşi în timp ce încercau să încheie contracte de muncă nereale în străinătate, prezentându-se sub identităţi false, ca reprezentanţi ai unei societăţi comerciale.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 50 de ani se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 3 ani pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune, comise anterior anului 2014.
Prejudiciul cauzat a fost de 900 de euro, acesta fiind recuperat în totalitate de către poliţişti. Suspecţii Cioancă Ştefan şi Brădean Mircea au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţiile de înşelăciune şi fals în înscrisuri.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.