Unităţi şcolare închise în Ialomiţa

12

Comunicat de presa_05.02.2012Urmare a videoconferintei organizata astazi, 05.02.2012 de catre Ministrul Administratiei si Internelor, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomita s-a intrunit la sediul Institutiei Prefectului Judetul Ialomita, ca urmare a faptului ca, incepand cu ora 18.00, a intrat in vigoare o avertizare cod portocaliu de ninsoare care vizeaza partea de sud si de sud-est a Romaniei.

Avand in vedere prognoza meteorologica, Inspectoratul Scolar al Judetului Ialomita a luat decizia ca maine, 06.02.2012 toate unitatile scolare de pe raza judetului sa intrerupa cursurile.

Intrucat sunt prognozate caderi masive de zapada pe timpul noptii, unitatile scolare vor lua masuri de curatare a acestora in cursul zilei de maine. Totodata, din cauza faptului ca toate drumurile nationale si o parte din cele judetene au fost inchise, mijloacele de transport nu vor putea efectua deplasarea cu elevii si cadrele didactice in conditii de siguranta.

12 comentarii

  1. Toate scolile din judet sunt inchise.In cursul zilei de maine,in functie de evolutia vremii ,a realizarii curateniei zapezii din zona unitatilor scolare si de deblocarea cailor de transport rutier si feroviar se va comunica decizia pentru ziua de marti 7 februarie 2012 prin toate mijloacele de comunicare de care pot dispune unitatile scolare,Inspectoratul scolar si administratiile publice locale.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.