Uniți Salvăm

2

avrigeanu

Ea este Andreea Avrigeanu, din Urziceni, Ialomiţa. A implinit 3 ani pe 25 august 2014. In urma cu doua saptamani zambetul ei s-a transformat dintr-unul vesel intr-unul trist. A fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica cu celule T. ARE NEVOIE URGENTA DE AJUTORUL NOSTRU pentru a ajunge la clinica San Matteo din Pavia, unde i se poate salva viata!
Orice suma de bani (lei sau euro) ii poate fi de ajutor si poate fi depusa in conturile parintilor ei: 

Banca Transilvania
RO61BTRL02301201F26853XX
Avrigeanu Andrei Teodor
(titular cont) 

Veneto Banca
RO49BITR004120134219RO01
Madalina Avrigeanu
(titular cont)

Povestea care a mobilizat în ultimele zile comunitatea din Urziceni e simplă şi o are în prim plan pe Andreea Avrigeanu, o frumuseţe de copil care la doar trei ani se confruntă cu prima şi sperăm noi şi ultima cumpănă din viaţa ei. La începutul lunii septembrie Andreea a fost dignosticată cu leucemie limfoblastică cu celule T. Un diagnostic crunt la fel ca şi vestea că în România anului 2014 nu se poate efectua intervenţia chirurgicală care să-i salveze viaţa. Soluţia a venit din Italia, de la clinica San Matteo din Pavia. Ceea ce până mai ieri era zâmbet s-a transformat într-un strigăt de disperare al unei mame ce se vede în imposibilitatea de a-şi ajuta copilul să supravieţuiască.
Comunitatea din Urziceni s-a mobilizat exemplar iar oameni cu suflet au venit în ajutorul familiei Avrigeanu. În acestă seară, de la ora 18.00, urzicenenii sunt aşteptaţi la intrarea în stadionul Tineretului să înalţe către cer lampioane purtătoare de lumină a speranţei. Ideea îi aparţine Roxanei Gavrilă, cea care de  cinci ani se ocupă îndeaproape de problemele cu care se confruntă copii cu autism din oraş şi din împrejurimi.
Cele două sute de lampioane pregătite să-şi ia zborul către cer vor putea fi achiziţionate contra-cost, banii urmând să ajungă, bineînţeles, în conturile părinţilor Andreei. Iar iniţiativa Roxanei va  fi dublată duminică de un spectacol pentru copii, ,,Aventuri în grădina iepuraşului’’ pe care actriţele  Teatrului Ţăndărică, Alina Teianu şi Georgeta Drăgan îl vor susţine cu începere de la orra 12.00 pe scena Centrului Cultural al Municipiului Urziceni.
De menţionat ar mai fi şi faptul că în foaierul Centrului va fi deschisă înaintea spectacolului o expoziţie cu produse hand-made oferite spre vânzare tuturor celor care vor să facă un gest nobil pentru salvarea vieţii Andreei Avrigeanu. 
Acestea sunt conturile în care sunt aşteptate în continuare donaţiile : RO61BTRL02301201F26853XX, deschis la Banca Transilvania pe numele Andrei Teodor Avrigeanu şi RO49BITR004120134219RO01 deschis la Veneto Banca pe numele Mădălina  Avrigeanu.
Mai multe informaţii despre acest caz puteţi găsi pe pagina de facebook ,,Save Anne’’. Mulţumim tuturor care s-au implicat până acum în cursa contracronometru pentru salvarea vieţii Andreei, cu speranţa că se vor alătura demersului nostru şi alţi oameni cu suflet mare.

2 comentarii

  1. 60.000 de euro ii trebuie minunii asteia sa traiasca.Stiti ce inseamna pentru hotii politicieni sau evazionisti din tara asta?Un scuipat.Trebuie stopat furtul a zeci si sute de milioane de euro din banii tarii ,nemernicilor.Uitati-va in ochii micutilor astora ,criminalilor,Coruptia chiar este crima impotriva umanitatii,pentru ca nu avem bani sa salvam aceste vieti!!!!!Treziti-va!!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.