UNPR Ialomiţa a stabilit candidaţii pentru 25 de localităţi din judeţ

5

12631316_1075091215855996_7569918539070827049_n

Lista este deschisă de fostul primar Gabi Ionaşcu, candidat pentru municipiul reşedinţă de judeţ şi continuă cu Soare Gheorghe la Feteşti, Marian Iordache pentru Ţăndărei şi Liviu Băjenaru în Amara. Printre candidaţi se numără şi două doamne: Mioara Militaru pentru primăria comunei Maia şi Georgeta Niţu pentru comuna Moviliţa. De asemenea, pe lista UNPR se regăsesc şi foştii primari Vasile Zeca de la Miloşeşti şi Alexandru Gavrilă de la Căzăneşti.
Candidat pentru Consiliul Judeţean din partea UNPR este deputatul Mario Ernest Caloianu, iar până la 20 martie organizaţiile locale vor înainta spre validare listele complete pentru alegerea consilierilor locali.

5 comentarii

  1. Numa’ unu’ şi unu’, ce mai! Da’ cu Anghel Dănuţ, ce faceţi, de ce-l expuneţi?! Pe Silviu Puchianu îl credeam mult mai realist. Se vede că m-am înşelat. Îmi pare rău că prietenul meu Liviu Băjenaru a intrat în asemenea cloacă. Dacă se vede primarul oraşului Amara, înseamnă că şi el e rupt de realitate. România a ajuns unde a ajuns tocmai din cauza lungimii unor nasuri pe care posesorii lor nu şi-o văd. Dacă asta se vrea a fi reformarea clasei politice, mai bine lipsă.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.