Vânzătorii de iluzii

10

_DSC5565

* pentru cine se aștepta ca învățământul românesc să se facă bine, un mesaj de la putere: mai aveți de așteptat, acum reparam nedreptățile lui Funeriu, care “a picat atâția copilași din cauza lui”

* ce vreau să zic: 1000 de 10 la mate? La NASA toți, fraților!

* deci vor intra (în continuare) la liceu sute de mii de elevi care nu știe să citește. Who cares?

* în continuare sute de mii de studenți vor umple particularele, după care vor lua Calea Căpșunarilor (fraierii) sau cu asalt instituțiile bugetare, unde, nu-i așa, e cald și bine;

* s-a ajuns la situația hilară în care sunt atâția de 10, încât un copil cu 9:80 plângea la telefon întrebând-o pe maică-sa dacă o să mai intre la LMF…

* CONCLUZIE – pentru fraierul care a fost prins cu telefonul în buzunar și exclus de la examen: deșteptule, mai bine scriai pe foaie <Ana a-re mere> și acum erai la liceu!

10 comentarii

 1. @RADU mi/a adus aminte de celebra zicala comunista: ce legatura are coada vacii cu stampila primariei?
  scoala romaneasca produce in continuare forme fara fond, iar dascalilor nici ca le pasa… eu ma intreb de ce ajunge un elev in clasa a 12/a daca nu stie sa citeasca? ca de socotit, ce sa mai vorbim…

 2. Nu ati vrut voi ma USL ? Acum va da USL tot ce are mai bun. Pai daca prostia e la voi acasa acum suportati cretinitatea alesilor vostri care va reprezinta din plin.

 3. Daca asta e articol scris de un jurnalist profesionist…
  Unde sunt obiectivitatea si impartialitatea? Dar prezentarea datelor pe surse? Mie mi-ar fi si rusine sa public asa ceva. Si “who cares”, serios? Exact genul asta de text il gasesti la statusuri pe Facebook, nu la un ziar online. Ma doare capul cu presa din tara asta. Bine ca ne legam de copii.

  • România este cea mai frumoasă ţară din lume. Are toate formele de relief: munţi frumoşi, câmpii mănoase, dealuri înalte, pline de flori. De asemenea, are un subsol plin de zăcăminte şi, deasupra, un cer albastru, fără de nori.

 4. @Diana, cred ca ai avea o sansa sa intelege ceva din acest ,,articol“ de opinie daca te dai mai repede cu capu de sus ca sa casti ochii mari si sa vezi in ce societate/tara traiesti. dar ai dreptate, elevii sunt cei mai putini vinovati. in afara ca nu invata, nu le poti reprosa decat ca isi aleg modelele proaste. cei mai vinovati sunt insa parintii si profesorii, in egala masura de vinovati, pt ca e mai comod sa ai pretentii decat sa/i ajuti pe cei fata de care ai obligatii.

 5. primi vinovati sunt parintii care au uitat de educatia celor 7 ani apoi profesorii ca nu isi mai dau silinta sa-i invete ceva pe elevii lor… si elevii care doar pleaca de acasa ,nu sunt motivati in nici un fel nici de parinti-profesori-societate…inveti nu inveti macar o diploma sa ai !!!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.