Varianta ideală pentru PNL Ialomiţa la alegerile parlamentare: obţinerea a două mandate de deputaţi şi unul de senator! Pragmatic, singurul mandat sigur pentru liberali este prima poziţie pe lista de la Camera Deputaţilor, ocupată de Tinel Gheorghe

1

_dsc2965

Conform obiectivelor maximale propuse, locurile eligibile sunt ocupate de Cristina Pocora, Tinel Gheorghe şi Aurelian Ionescu, revenit în rândul liberalilor după excluderea din ALDE.

În realitate, însă, singurul loc sigur pentru liberali în Ialomiţa este doar prima poziţie pe lista de la Camera Deputaţilor, ocupată de preşedintele filialei, Tinel Gheorghe: „Pe locul unu la Senat este colega mea Cristina Pocora care se va lupta pentru acest mandat şi refuz să cred că o singură formaţiune politică o să ia 75% din voturi în Ialomiţa şi că noi o să-l pierdem. Avem liste echilibrate din toate punctele de vedere. Aurelian Ionescu este ialomiţean, deputat de Ialomiţa, a revenit la PNL şi sperăm să prindă al doilea mandat la Camera Deputaţilor.” Revenirea lui Aurelian Ionescu în rândurile liberalilor produce valuri în organizaţia PNL Urziceni controlată de Constantin Sava, primarul care nu-şi poate exercita mandatul, dar care ar putea să candideze din partea altei formaţiuni politice, cum ar fi PMP, şi să ia din voturile liberalilor. Situaţia lui Constantin Sava se va discuta joi în cadrul Colegiului director judeţean al PNL.

1 comentariu

  1. Tinel stie sigur ca numai primul loc de la deputati merge in parlament.Joaca teatru cu Pocora, cum a jucat si cu Martin si la primul colt i-a bagat cutitul in spate.Nu-l intereseaza nimeni si nimic decat propriile beneficii . Este un golan al politicii .Cat mai trebuie sa asteptam pentru primenirea clasei politice si disparitia acestor dinozauri compromisi si corupti gen GHE TINEL?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.