Vendeta politică dintre PNL şi PSD provoacă deranj aleşilor locali

1

marian-pavel

În Ialomiţa, peste 60 de consilieri locali şi judeţeni, care au profitat de Ordonanţa privind migraţia politică, sunt ameninţaţi cu pierderea mandatului.
Comisia juridică a Senatului a propus ca primarii care au părăsit partidul din partea căruia au candidat în 2012 să fie obligaţi să revină în rândul foştilor colegi, în timp ce consilierii locali şi judeţeni sunt pasibili de pierderea funcţiilor actuale.
Votul final aparţine senatorilor, iar pentru ca demersul să aibă efecte este nevoie de 84 de voturi ”pentru”, ceea ce presupune ca UNPR, ALDE şi senatorii neafiliaţi să voteze alături de PNL.
Senatorul PSD Marian Pavel a declarat pentru www.guraialomitei.com că va vota împotriva acestei propuneri pentru că este incorect ca un ales local să-şi piardă mandatul dacă schimbă partidul, în timp ce un parlamentar nu.
La nivelul Consiliului Local Slobozia sunt 4 consilieri care au schimbat macazul politic. Gabi Muşat şi Marian Ion au părăsit PP-DD pentru PSD, Ion Chiru a plecat din PNL la PSD, iar Mădălin Teculescu a optat pentru independenţă.
În Consiliul Judeţean, Gheorghe Enescu a trecut de la PP-DD la PSD Ion Nunu de la PNL la ALDE şi Ion Ionescu a rămas independent.
Proiectul care îi vizează pe aleşii locali care au migrat în baza O.G 55/2014 va fi pe ordinea de zi a senatului în şedinţa de marţi.
Clementina Tudor

1 comentariu

  1. Persoana din foto stie ca este ales senator de Ialomita si avre obligatia sa faca ceva bun pentru cei care l-au ales si care ii platesc salariul si alte indemnizatii ?
    Si mai e ceva Ialomita are al treilea om ca putere si decizie din cel mai mare patrid din Romania, PSD. Numai ca din p[acate pentru ialomiteni si slobozeni mai cu seama ne aflam pe locul 99 in tara (din 41 de judete in total). Investitii zero, infrastructura zero, locuri de munca zero, nivelul de trai zero, apa potabila (nu e zero e toxica), strazi functionale in Slobozia zero. Mai au indrazneala acesti oameni sa ceara mandate de alesi, in conditiile in care activitatea lor e ZERO !!! ???

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.