VICTOR MORARU: 4 ani de mandat la conducerea Consiliului Județean Ialomița

0

✅ S-au împlinit patru ani de când am fost ales președinte al Consiliului Județean Ialomița. Mă uit în urmă cu satisfacție, pentru că am certitudinea că am pus Ialomița pe harta județelor moderne ale României.
În ciuda tuturor vocilor răutăcioase, ialomițenii văd mai bine, iar ei sunt singurii mei critici sinceri.
? Le sunt recunoscător în primul rând cetățenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o în ultimii patru ani. De asemenea, le mulțumesc colegilor consilieri care m-au ales în fruntea CJI, pentru munca pe care am făcut-o împreună în interesul județului.
? Nu am cum să-i uit pe toți angajații Consiliului Județean Ialomița care în fiecare zi, alături de mine, punem umărul ca toate proiectele să se finalizeze cu bine. Aceleași mulțumiri se îndreaptă și către toți partenerii CJI cu care implementăm proiecte.
‼️ Îmi doresc să ating toate obiectivele pe care mi le-am propus: să duc la bun sfârșit toate proiectele pentru care m-am luptat și am obținut deja finanțare, cum este și modernizarea a peste 220 de km de drumuri județene, astfel încât să avem șosele bune, așteptate de atâta timp.
‼️ Vreau să facem din Spitalul Județean de Urgență Slobozia un spital modern, și, mai ales, să implementăm toate proiectele finanțate din fonduri europene în valoare de peste 170 milioane de euro.
‼️ Trebuie să sprijinim în continuare olimpicii și părinții tineri, sportul ialomițean și proiectele frumoase de cultură.
✅ Dar mai ales, trebuie să ajungem să spunem că suntem mândri de județul nostru.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.