Victor Moraru: începând de astăzi, cadrele medicale din Spitalul Județean De Urgență Slobozia se vor putea caza la hotel

1

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, a anunțat că începând de astăzi, 6 Aprilie, au fost create condițiile pentru ca 70 de medici și cadre medicale să poată fi cazați în două hoteluri, pentru a nu risca o eventuală contaminare a propriilor familii: “Începând de astăzi, cadrele medicale, primele expuse în lupta contra coronavirusului, se vor putea caza la două hoteluri în condiții decente pentru a se proteja pe ei și familiile lor. (…) În continuarea măsurilor pe care le-am dispus pentru combaterea și prevenirea epidemiei cu noul coronavirus în județul Ialomița, pentru care am alocat 3,5 milioane de lei în ultimele săptămâni, am asigurat cazarea pentru aproximativ 70 de cadre medicale, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia în două locații hoteliere.
Astfel, eroii noștri, luptători în prima linie cu epidemia, au asigurată cazarea la două hoteluri foarte bune, pentru a se putea odihni în condiții decente, fără grija că ar putea să îi infecteze pe cei dragi, în cazul în care ar fi pozitivi la testul COVID.”

1 comentariu

  1. Si cadrele medicale din mediul privat, respectiv Centrul de dializa Fresenius, se pot caza? Si noi tot in prima linie suntem. Si noi avem familii. Va rog sa nu ne uitati???

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.