Victor Moraru preşedinte, Cătălin Grigore şi Ionel Gae vicepreşedinţi la Consiliul Judeţean Ialomiţa

1

20160624_120618

Noul mandat la conducerea Consiliului Judeţean Ialomiţa pentru perioada 2016-2020 a fost preluat vineri de Victor Moraru, cu 21 de voturi pentru şi 10 împotrivă din partea grupului PNL, chiar dacă a fost unica propunere făcută pentru această funcţie. „Avem un singur proiect: Ialomiţa noastră! Suntem în competiţie cu cele 41 de judeţe din ţară şi cu cei 500.000.000 de locuitori ai Europei. Ţine de noi să demonstrăm că instituţiile din Ialomiţa nu sunt deloc mai prejos decât cele din România şi nici din Uniunea Europeană. Priorităţile noastre sunt: sănătatea, educaţia, cultura şi absorbţia fondurilor europene pentru dezvoltarea economică. Vom avea câte un dispensar bine dotat în fiecare comună, vom continua investiţiile în educaţie şi vom adecva învăţământul cu piaţa muncii, vom înfiinţa ansambluri folclorice în toate şcolile, în parteneriat cu autorităţile locale, şi vom susţine sportul de performanţă. Pentru a performa este nevoie de încredere, de unitate, de perseverenţă şi de foarte mult curaj. Noua echipă de consilieri judeţeni poate performa şi este bine că, pentru noi toţi, cetăţenii sunt cei mai importanţi”, a spus imediat după învestire noul preşedinte al CJI, Victor Moraru.
Pentru funcţiile de vicepreşedinţi, PSD l-a propus pe Cătălin Grigore, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Şcolar Ialomiţa, iar ALDE pe Ionel Gae, candidatul liberalilor democraţi europeni pentru primăria Slobozia. Prin această structură, PSD+ALDE au o majoritate de 21 de voturi în Consiliul Judeţean, iar PNL face opoziţie cu 10 voturi.

1 comentariu

  1. creTINEL unde e frate? Nu a mai reusit sa pacaleasca pe nimeni? Nici un santaj, nici o amenintare, nici o promisiune, nimic? Nu mai tine dom prezidente cu mizerii din astea? Vrem alegeri libere si democratice la nivel de PNL Ialomita!Nu mai suntem in comunism sa ne dicteze de la “centrU”!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.