Victorie la limita timpului regulamentar de joc pentru CSM Unirea Slobozia

0

DSC_2481

După zeci de ratări, handbalistele legitimate la Clubul Sportiv Municipal au reuşit să fructifice ultimul atac al meciului şi să încheie partida cu HC Alba Sebeş cu rezultatul de 23 la 22. Golul victorie a fost înscris de către Andreea Enescu, iar cea mai bună marcatoare a partidei fost a Alina Ilie cu 10 reuşite.
Victoria a fost gustată doar de 150 de spectatori care au avut norocul de a ajunge mai devreme în sală. Numărul acestora a fost stabilit de ISU, iar accesul se face numai pe bază de invitaţii, ridicate cu o oră şi jumătate înainte de începerea meciului. Aşa se face că mulţi susţinători ai echipei au rămas afară şi au plecat nemulţumiţi spre case.

Victorie în ultima secundă pentru CSM Slobozia în primul meci al returului de campionat, pe teren propriu cu HC Alba Sebeş…
Chiar dacă prima repriză a fost controlată de gazde, la pauză echipa oaspete a intrat cu un gol în plus, avantaj pe care a reuşit să-l menţină pe tot parcursul reprizei a doua, când s-a detaşat şi la 4 puncte. Ultimele 3 minute au fost însă decisive şi de infarct…
Din acest sezon, la CSM Unirea Slobozia activează şi o fostă jucătoare a Sebeşului, Andreea Antoce Ivan care se află în litigiu cu fosta echipă. După această primă partidă a returului de campionat, CSM Unirea Slobozia îşi păstrează locul 10 în liga naţională, obiectivul declarat al reprezentanţilor Clubului, în timp ce HC Alba Sebeş rămâne pe acelaşi loc 13, cu emoţii pentru retrogradare. În următoarea etapă, CSM Unirea Slobozia va întâlni Rapid Bucureşti, ultima clasată, iar HC Alba Sebeş va juca acasă cu CSM Bucureşti, prima din clasament.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.