Vineri NU se face școală!

0

Picture 1165

UPDATE: 

Deși anunțul inițial fusese că vineri se vor ține cursuri, ministerul s-a răzgândit și va menține măsura de suspendare a cursurilor școlare.

Să sperăm că până mâine nu se răzgândesc. La joacă, deci!

După aproape o săptămână de stat în casă, vineri se vor ține, în sfârșit, cursurile școlare – cu mici excepții în câteva localități. Elevii revin mâine în clase pentru ultima zi de şcoală înainte de vacanţa inter-semestrială. Tot mâine se va proceda şi la încheierea situaţiei şcolare aferente primului semestru al anului şcolar 2013-2014. În cazurile speciale în care nu se poate asigura respectarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, mai ales date fiind condiţiile meteo-climatice din ultimele zile, încheierea situaţiei şcolare se va face în prima săptămână de cursuri din semestrul al doilea. În aceeaşi perioadă va fi clarificată şi situaţia elevilor corigenţi iar orele neefectuate din cauza suspendării cursurilor vor fi recuperate până la sfârşitul anului şcolar. Programul de recuperare se va face astfel încât să se asigure parcurgerea integrală a programelor şcolare şi va fi elaborat după discuţii prealabile cu partenerii sociali, aprobarea în Consiliul profesoral şi Consiliul de Administraţie şi după transmiterea către Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Conform Adresei nr. 27.531 din 30 Ianuarie a Ministerului Educaţiei Naţionale plata salariilor cadrelor didactice, aferente lunii Ianuarie se va face integral, conform planificărilor iniţiale.
Elevilor care provin din comunele spre care nu se va relua până mâine circulaţia rutieră sau feroviară le vor fi motivate absenţele de la cursurile programate mâine.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Ni s-a promis UPDATE la ora 14.00.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.