Viteza si lipsa de experienta la volan au curmat 5 vieti

6

Accidentul s-a petrecut in zorii zilei intre Cazanesti si Munteni Buzau iar victimele mergeau la munca la Bucuresti. Patru dintre barbatii morti in accident erau din Albesti iar unul din Buesti – doi dintre muncitori erau frati. Victimele aveau varste intre 22 si 55 de ani si munceau in constructii.

ClementinaTudor

6 comentarii

 1. Pe subiectu` asta nu mai plange nimeni sa le spuna ca i-a luat D-zeu prea devreme, ca erau oameni deosebiti etc… De, naspa sa fii de la tara ! Nu te jeleste nimeni…

 2. poate si pentru ca am refuzat sa mai postez filmari, texte sau poze mai multe/detaliate cu carnagiul. m-am saturat, desi anul trecut radeau amicii de mine ca abia astept cate un accident ca sa umplu situl de sange…

 3. Să trăim cu speranța că atunci când vei avea nesăbuința să mergi cu viteză prea mare pentru astfel de șosele, să-ți poți aduce aminte (precum niște fiori reci pe șira spinării) de sfârșitul tragic al celor 5, dintre care 4 au murit chiar nevinovați.

  Dumnezeu să-i odihnească pe toți!

 4. ‘LACRIMA RUTIERA’ – PROIECTUL TRAGEDIILOR ACCIDENTELOR RUTIERE PREZENT LA GALA SOCIETATII CIVILE 2010.
  STOP GENOCIDULUI RUTIER !
  INCONSTIENTA LA VOLAN ‘ SINUCIDE ‘ SI UCIDE OAMENI.
  SINCERE CONDOLEANTE FAMILIILOR INDOLIATE.
  13 ANI DE JUSTITIE IN CARJE PENTRU UN ACCIDENT RUTIER !
  13 ANI DE IMPLICARE CIVICA SI PUBLICA IN CARJE !
  GALA SOCIETATII CIVILE 2010 – SINGURUL PROIECT AL UNEI INFIRME IN CARJE VICTIMA A TRAGEDIILOR ACCIDENTELOR RUTIERE.
  Record penibil si inuman in justitie – Implicare civica si publica inedita.
  Miercuri 26.05.2010 invitata la Ateneul Roman la Gala Societatii Civile.
  Vineri 28.05.2010 prezenta la Tribunalul Bucuresti dupa 13 ani de la accident.
  Proiectul unei infirme in carje victima a unui accident rutier. Initiativa proiectului are la baza coruptia, abuzurile si legislatia ce favorizeaza autorii acestor tragedii precum si indiferenta si pasivitatea statului fata de ‘genocidul rutier’ in care au decedat 60.000 de OAMENI in ultimii 20 de ani.
  Proiectul care se deruleaza anual din 2001 comemoreaza victimele tragediilor rutiere cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Traficului Rutier devansand cu 6 ani initiativa Guvernului in acest sens. Proiectul care a fost apreciat pentru implicare civica de personalitati marcante atat din tara dar mai ales din strainatate cum ar fi presedintele Comisiei Europene Manuel Barroso a fost invitat de catre ONU – OMS a participat la Conferinta Mondiala pentru Siguranta Rutiera ce a avut loc pe 7-8 mai 2009 la Brussels.Proiectul fiind singura invitatie din Romania.
  Dupa aprecieri se pare ca proiectul este mai mult european si chiar mondial decat romanesc.Acest proiect este inedit si datorita faptului ca autoarea lui s-a implicat civic si public intre spitale si instante judecatoresti care nu s-au terminat nici in prezent dupa 13 ani de cosmar petrecuti in ‘malaxorul’ unei justitii de gradante stabilind cu ‘ajutorul’ magistratilor un record penibil in materie in Romania, Europa si chiar in lume avand termen de judecata pe 28.05.2010 la Tribunalul Bucuresti.
  Cu toate toate greutatile datorate infirmitatii si starii de sanatate precare la care se adauga ‘ajutorul statului’ prin diminuarea pensiei de infirmitate cu 15%, voi organiza cea de a-X-a editie a proiectului ‘LACRIMA RUTIERA’ ce va avea loc cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Traficului Rutier ce va avea loc pe 21 noiembrie 2010 in Piata Universitatii din Bucuresti.Cred ca proiectul ‘LACRIMA RUTIERA’ nu este apreciat de institutiile statului abilitate in programul national de siguranta rutiera si datorita faptului ca proiectul sustine ca scaderea in 2009 pentru prima data in 20 de ani se datoreaza in primul rand nu programelor si proiectelor initate de stat ci datorita crizei economece si a consecintelor acestora legate de traficul rutier redus.
  Acest record penibil si inuman realizat in justitie este ‘ meritul ‘ magistratilor in cea mai corupta tara din Europa.
  Actul de justitie mi-a distrus viata mai rau decat accidentul rutier, mai bine muream in accident decat sa am incredere in magistrati si in actul de justitie.
  Dispretuita de magistrati si institutiile statului, apreciata la cel mai inalt nivel de Consiliul Europei si ONU, voi continua derularea proiectului ‘ LACRIMA RUTIERA ‘ ce a anticipat HG. Nr.864/01.08.2007 cu 6 ani comemorarea oficiala a victimelor tragediilor rutiere in Romania !
  Din pacate anul acesta vom comemora si victimele acestui incredibil si groaznic accident in care au murit nevinivate patru persoane din cauza inconstientei la volan a ‘ sinucigasului ‘ conducator auto.
  Referitor la acest caz am convingerea ca autoturismul Dacia prin vechimea lui prezinta un pericol in trafic, deaceea programul ‘ rabla ‘ trebuie sa duca la disparitia ‘ rablelor mortale ‘ ce pun in pericol vietile omenilor.
  INCONSTIENTA LA VOLAN UCIDE SI ‘ SINUCIDE ‘
  STOP GENOCIDULUI RUTIER !

 5. ma “:|”… cat de prost/proasta poti sa fi???…..
  nu mai plange nmn ?
  plange foarte multa lume om prost ce esti…

  cei doi frati erau verii mei….

  ce? numai astia de la tara mor?

  sa n-ai parte de bucurii in viata om nenorocit ce esti!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.