Voteaz-o pe Luiza la Miss Universe România!

2
Cu ajutorul sms-urilor voastre slobozeanca Luiza Briotă poate câștiga titlul de Miss

Concursul de frumusețe a intrat în linie dreaptă. Concurentele sunt pe ultima sută de metri, înainte de finala de vineri seara. Din data de 3 iulie și până în seara de 9 iulie, puteți trimite sms cu cifra 10, la numărul 1267 (tarif unic: 0,36 euro/sms, inclusiv TVA, valabil pentru orice reţea de telefonie mobilă), pentru a vota reprezentanta județului Ialomița, vot care o poate ajuta pe Luiza să câștige trofeul Miss Popularitate.
Voturile primite de la publicul telespectator vor fi transformate prin formulă matematică, în note, pentru fiecare concurentă, acestea reprezentând al 13-lea membru al Juriului Oficial. Luiza Briotă este singura reprezentantă a județului Ialomița la acest prestigious concurs de frumusețe.
„Sper din toată inima ca Ialomița și implicit Slobozia, să trimită sms cu numărul 10, și astfel șansele mele să crească, în finală. Fiecare vot contează enorm pentru mine și le mulțumesc, din suflet, celor care se gândesc la mine“ declară, emoționată, Luiza.
Finala Miss Universe România va avea loc vineri, 9 iulie, începând cu orele 21.20 și va fi transmisă, în direct pe postul național de televiziune. Câștigătoarea concursului va reprezenta România la finala concursului internațional Miss Universe, care va avea loc în Las Vegas, în data de 23 august.
Cristian Șuca

2 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.