VPS de la smartVPS

1

În ultimii ani, tot căutând o soluție de hosting care să satisfacă nevoile tocmai crescute de resurse ale site-ului nostru am ales un VPS de la smartVPS. În cele 6 luni de când utilizam VPS-ul de la smartVPS, cu toate ca soluţia aleasă avea specificaţii mai slabe ca fostul VPS pe care îl foloseam pană la acea dată, am constatat că, defapt, avem perfomanţe mai ridicate, mai puţine atacuri şi încercări de autentificare nereuşite. Cum în prezent avem configuraţia de început putem oricând trece la un server cu specificaţii mai bune dacă traficul pe site o va cere.

Asa cum se vede şi din graficele ataşate, în acest moment serverul face faţă cu succes cererilor.

Incarcarea medie a procesorului

Conexiuni www/sec

Un alt avantaj este şi oferirea de spaţiu pentru backup, ceea ce ne permite menţinerea mai multor copii de siguranţă nu numai în Slobozia dar şi în Bucureşti.
Spre deosebire de alte soluţii de hosting soluţia oferita de smartVPS are la baza un furnizor important de internet din Bucuresti, care are conexiuni directe de mare viteza cu principalii furnizori de internet din ţară pentru a oferi acces rapid la site din orice retea. De asemenea, în cele 6 luni, nu a fost sesizata vreo cadere a VPS-ului de catre noi.

1 comentariu

Lăsați un mesaj