We are the champions, my friends!

5

RATA DE PROMOVARE la examenul de BACALAUREAT 2012, SESIUNEA AUGUST în judeţul Ialomiţa a fost de 9,23 la sută, judetul nostru obtinand cel mai slab rezultat la nivel national.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Ialomiţa, procentul de promovare la sesiunea din vară a examenului a fost de 42,23, asemănător celui de anul trecut – 42,07 la sută, iar după recorectarea lucrărilor a crescut la 44,08 la sută, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“La cea de-a doua sesiune a examenului de BACALAUREAT 2012 s-au înscris 1.345 de candidaţi, au absentat 45, fiind prezenţi la probe 1.300. Cei mai mulţi au fost la proba de Matematică, 1.075, iar promovabilitatea este de 9,23 la sută”, a declarat inspectorul şcolar general al ISJ Ialomiţa, Otilia Dumitru.
Rata de promovare la a doua sesiune a bacalaureatului în 2011, în judeţul Ialomiţa, a fost de 20,87 la sută.

5 comentarii

  1. Intr-o astfel de situatie, intr-un stat civilizat, seful Inspectoratului Scolar Judetean si-ar fi dat demisia(de onoare, de bun-simt, etc) in secunda 2!Ialomita a avut cel mai slab procent de promovabilitate din tara la sesiunea din toamna a bacalaureatului…

  2. rezultatul cuantifică totusi pregatirea elevilor din ultimii 4 ani… inspect gen avea obligatia de onoare sa demisioneze pt cazurile de MITA la bacalaureat. dar mai putin intereseaza acest aspect. Nica Balaciu a fost pedepsita prin a fi schimbata din functia de director la liceul Pedagogic si numita director in cadrul ISJ-ului. asta DA politica USL! e mai simplu cand ceri demisia altora decat sa demisionezi cand e cazul, nu?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.