You’ll never shit your pants alone

1

Au crezut că istoria le dă dreptul la orice! Da, Liverpool înseamnă aproape totul în fotbal! Dar totul până la Dumnezeu! Da, Urziceniul nu e mai nimic! Dar e un nimic născut în colbul Bărăganului, care ne-a făcut să fim mândri şi la Glasgow, şi cu Stuttgart, şi cu Sevilla, indiferent de pustiul din urbea ialomiţeană, de sudălmile lui “MM”, de afacerile subterane ale lui Bucşaru, de disputele cu Dan Petrescu.

N’Gog ne-a năruit visurile

“Mirror” i-a botezat, în batjocură, “Urinea”, de la “to urine”, adică “a urina”. Permiteţi-ne să nu întoarcem obrazul şi să comitem un sacrilegiu la adresa miticului “Anfield” şi a legendarilor “cormorani!”, niciodată singuri. Pentru o seară, atât, “Urinea” a jucat cu “Liverpoola”. Ba pe-a lor! We are very sorry…

Let’s play football! Arlauskis scoate magistral în faţa lui Gerrard (1). Tot lituanianul respinge reluarea lui Kuyt (11). Frunză trage timid (25), gazdele declanşează asediul, însă şutul lui Mascherano e deviat eroic de Galamaz (36). Unirea respiră. Mâna de suporteri români se aude. Frunză e aproape de gol (61), Arlauskis e iar memorabil la Aurelio (62). Urziceniul riscă depresurizarea şi rămâne fără aer: gol N’Gog (81), din careul mic: 1-0!

Calificarea se va tranşa, joi, la Bucureşti. Să sperăm? Nu, măcar să avem curaj! Dincolo de orice, trupa lui Levy a arătat că nu e doar “Urinea”. În schimb, ei au fost cam… Liverpoola.

sursa: www.libertatea.ro

1 comentariu

  1. Diferenta de valoare dintre fotbalistii lui Liverpool si cei romani este incontestabila. La fel e si diferenta de valoare dintre Daily Mirror si Libertatea. Fituica asta infecta nu e buna nici de sters geamurile.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.