Atacul clonelor, ziua 2

6

Ziua 2 de atacuri

Atacurile asupra site-ului nu au incetat nici astazi, dar suntem cu un pas in fata (am facut schimbari de servere, de IP-uri, etc.).

De asemenea am trimis toate logurile atacului politiei, care il va ancheta si va lua masurile legale impotriva vinovatilor.

Din nou trebuie sa multumim LimeHostVoxilityCloudFlare si lui Georgian Craciun din Buzau.

Ne cerem scuze pentru problemele aparute la incarcarea sitului.

Update:

In prezent guraialomitei.com se afla pe doua servere in USA, ceea  ce va oferi stabilitate si siguranta. Gazduirea in America va duce la reducerea atacurilor prin limitarile impuse de fiecare furnizor de net traficului international.

In cazul in care serverele din Statele Unite vor pica amandoua (putin probabil), exista inca un server de backup care poate fi pus online in maxim 2 ore.

Pe langa acestea serverele sunt monitorizate 24 din 24 ore de catre ingineri NOC si exista si 3 sisteme care ne alerteaza (prin mail si SMS) si pe noi in caz de atacuri sau alte probleme in 5 minute de la aparitia lor.

In fiecare seara se face  o copie de siguranta la site (backup). Copia de siguranta este salvata pe un server aflat in alta locatie fata de cele trei servere mentionate mai sus.

Asta inseamna ca, in afara de mici ciupituri de popou, guraialomitei.com nu poate fi pus jos definitiv.

6 comentarii

  1. Era cazul sa vina si asta. Ca asa merg lucrurile in Romania. De ce sa arate ca sunt ei mai buni? Aaaa, sa depuna atata efort? Nu mai bine furam sau punem piedici? Proasta educatie avem. Dar deh! Saracia te indeamna la “gainarii”. Si din pacate…”prosti, dar multi”.

  2. @Adela Draga domnita,cine a comandat si sustinut “Atacul Clonelor”nu si apara SARACIA…ci BOGATIA si PUTEREA…si nu s GAINARII ,si s INFRACTIUNI INFORMATICE….iar asemenea lipsire de libertate informatica nu o face tot violatorul…mai de graba structurile statului opresiv!!! DECI JOOOOS BASESCU SI GASCA LUI DE ZDRENTE INFRACTOARE!!!!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.