Ziua Europei la Slobozia

3

Sute de copii din Slobozia au participat sâmbătă şi duminică la concursul de baschet organizat de Primărie şi Grupul Şcolar Alexandru Ioan Cuza, cu ocazia zilei Europei.

Indiferent de vârstă, băieţii şi fetele, au format echipe de câte trei-patru, şi-au ales un nume de concurs şi au transpirat în teren, pentru a ieşi câştigători.
Viceprimarul Alexandru Băcanu spune că a avut cea mai frumoasă surpriză, când a văzut că iniţiativa de a organiza în piaţa publică mai multe terenuri de street- ball a fost folosită imediat ce panourile au fost amplasate în piaţa revoluţiei.
O parte dintre premiile la concursurile de baschet au fost asigurate de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Ştefan Muşoiu, conştient că tânăra generaţie este captiva calculatorului şi are nevoie de mişcare.
Primăria Slobozia intenţionează să lase în continuare amplasate panourile de streetball, pentru ca tinerii să aibă posibilitatea de petrecere a timpului liber practicând baschetul în aer liber, chiar în centrul civic al oraşului.
Clementina Tudor

3 comentarii

  1. In sfarsit ceva bun si frumos. Oricum, mult mai instructiv decat tarabele cu mici si bere. Tinerii trebuie orientati catre sport, catre mestesug, catre ocupatii constructive mult mai eficiente in procesul educational decat jocurile pe calculator. Pot sa zic din inima un “Bravos” organizatorilor.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.