Agent de poliţie de la Feteşti, cercetat pentru că ar fi luat 50 de lei – şpagă

7

mediafax-foto-tibi-bologh

În ediţiile trecute prezentam faptul că la Feteşti, un poliţist este în graţiile şefilor, acesta efectuând serviciu de poliţist rutier, deşi încadrarea sa este la Ordine Publică. Este vorba despre agentul Catrinescu Nicolae, ai cărui colegi sunt indignaţi şi deranjaţi de faptul că respectivul execută numai serviciu de poliţie rutieră şi de cele mai multe ori execută aceste atribuţii singur, fără să fie însoţit de un alt coleg.
De curând, am aflat şi care ar putea fi motivul pentru care lui Catrinescu îi place să facă de serviciu singur la Rutieră.
Potrivit unor surse neoficiale, în urmă cu aproximativ două săptămâni Catrinescu ar fi oprit în trafic, pentru abateri la regulile de circulaţie, un şofer cu domiciliul în judeţul Dâmboviţa. Pentru a-i fi iertate greşelile, şoferul vinovat i-a pus în talon o mică atenţie lui Catrinescu. Din informaţiile noastre, agentul de poliţie s-ar fi „vândut” pentru suma de 50 de lei, preţ prea mic după spusele unor colegi de la Rutieră cu experienţă şi vechime mare în domeniu.
Cum-necum, despre fapta de acum două săptămâni a lui Catrinescu a aflat şi DGA-ul, care s-a autosesizat şi a declanşat procedurile de cercetare penală a poliţistului. Până în prezent, cercetările nu au fost finalizate, însă ancheta se apropie de final, urmând ca Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa să dispună o soluţie, în funcţie de probele care se vor strânge la dosar. Din câte ştim noi, atât mituitorul, cât şi agentul de poliţie au fost audiaţi de către procurorul de caz, dar şi un martor care se presupune că ar fi asistat la discuţia dintre cei doi.
Pe lângă faptul că a atras asupra sa atenţia procurorilor şi a ofiţerilor anticorupţie pentru şpăguţa de 50 de lei, Catrinescu a fost luat în colimator şi de colegii săi mai experimentaţi de la Rutieră. Motivul este acela că tarifele mici pe care le practică agentul de poliţie de la Feteşti pentru „iertarea păcatelor”, strică piaţa spăgilor şi astfel şoferii vor cotiza mai puţin la maşinile şi la vacanţele băieţilor cu caşchetă albă.
Jurnalul de Ialomiţa

7 comentarii

  1. in toata tara daca va duceti nu va opreste nimeni la Fetesti daca din greseala treci de un echipaj de la rutiera care de obicei sunt cei cu MCVul nu scapi de un LOGAN  care se ia dupa tine sau iti intra in fata mai mai sa dai peste ei si ce sa mai spunem de cei 7 ani de acasa si un vocabular de iti vine sa ii scuipi , se cred cei mai tari dar daca ii intrebi de legi sunt praf daca le arati 50 sau 100 esti cel mai bun prieten si nu ai facut nimic eu trec din doua in doua zile si sunt satul de ei .

  2. La Fetești,orașul meu natal,am întâlnit cei mai slab pregătiți și incompetenți polițiști din întreaga Europă!Numai piloși,corupți și falși profesioniști.Norocul meu,că nu mai am de-aface cu ei,mai ales cu boul acesta.Domnilor gazetari ialomițeni,implicați-vă mai mult și fără frică în viața publică,în neregulile din timpul mandatul fostului primar Văcăruș,mafia din spitalul Fetești,dezvoltată de domnul Barcari,contractul exclusiv al firmei da catv,a domnului Mărgescu,etc.Vă multumesc!

  3.    Ce dracu bre?!! Daca ai ceva de spus vin-o cu nume, date, hartii (docomente) care sa-ti sustina afirmatiile. Nu veni pa' "face boc" sa-mi spui ca nu zici ca ai fost si ai vazut, zici ca ti s-a zis ca a auzit!!! Nu contest ca uni dintre ei sunt spagari, dar tocmai am primit o hartie oficiala prin care eram anuntat ca au fost luate masuri disciplinare impotriva unuia de-al lor. Deci politia a amendat agentul de paza, e drept asta se intampla  in Medgidia, dar ce voiam sa spun este ca daca vrei sa faci ceva fa-o cum trebuie. Printre ei mai sunt si oameni cu caracter!!!

  4. Conducand autoturismul verisoarei mele, in Municipiul Fetesti am fost oprit de catre acest individ, care este politist pe nume Catrinescu Nicolae si mi-a ridicat talonul masinii.Acum trebuie sa astept pana ajunge la proprietar.Este corect domnule comandant al Politiei Fetesti?Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

  5. După ultimele cercetări ale DNA, cu regula de 3 simplă (dacă la 1 milion de euro şpagă primeşti 30 de zile de arest preventiv, atunci la 50 de lei… etc…), am aflat cam cât va fi arestat respectivul: 3 minute şi 20 de secunde! emoticon smile

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.